Myrskynvartija- Kristina Ohlsson

Arvostelu 3.9
14h 39min
350 Sivut
Strindberg
bookCoverFor

Yhteenveto

Suosikkikirjailija Kristina Ohlssonin uusi jännityssarja alkaa!

Myrskynvartija vie lukijan idylliselle Ruotsin länsirannikolle, jossa meren ja tuulen voimatkaan eivät pysty vastaamaan ihmisestä löytyvälle pahuudelle.

Rauhallisempaa elämää kaipaava finanssihai August Strindberg saapuu pieneen Hovenäsetin kylään haaveenaan oman antiikkikaupan perustaminen. Pidetty opettaja Agnes katoaa samana päivänä jäljettömiin. Katoaminen ravistelee kyläyhteisön lintukotoa, ja poliisi etsii Agnesta päivin öin. Miten hän on voinut kadota täysin jälkiä jättämättä? Ja miksi Augustista tuntuu että hän on jollain lailla oleellinen osa jutun ratkaisussa?

Kristina Ohlssonin (s. 1979) älykkäät ja taitavasti rakennetut dekkarit ovat nostaneet hänet Pohjoismaiden suosituimpien jännityskirjailijoiden joukkoon. August Strindbergistä kertova romaani nousi välittömästi ilmestyttyään Ruotsin myydyimmäksi kirjaksi. Se sijoittuu Hovenäsetin kylään, joka on yksi Ohlssonin lempipaikoista maailmassa. Hän vietti siellä lapsuuden kesiään ja on jo pitkään halunnut sijoittaa kirjansa sinne.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Pekka Marjamäki
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
14h 39min
Sivut:
350
Kielet:
suomi
Julkaistu:
7.7.2022
Äänikirjan kustantaja:
WSOY
ISBN Äänikirja:
9789510483619
E-kirjan kustantaja:
WSOY
ISBN e-kirja:
9789510483626