Myrskyvuori

Arvostelu 3.9
8h 21min
172 Sivua
Napapiiri
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Liza Marklundin huippusuositun Napapiiri-sarjan tummasävyinen huipennus.

Kesken Stenträskin juhannusjuhlien kuullaan traaginen uutinen: Kallmyrenin suolta on löytynyt ruumis. Moni olettaa heti, että poliisipäällikkö Wiking Stormbergin kauan sitten suolle kadonnut vaimo on viimeinkin löytynyt. Kalmo kuuluu kuitenkin miehelle, joka ei ole hukkunut suohon vaan jonka sydämen läpi on isketty puuseiväs.

Löytö vie Wikingin pökerryttävälle matkalle omaan perhehistoriaansa. Lopulta hän ei tiedä, mikä on totta ja mikä valhetta, kuka oli mitäkin – tai kuka hän itse edes on.

Myrskyvuori on Wiking Stormbergin ja hänen sukuhistoriansa ympärille kietoutuvan Napapiiri-trilogian päätösosa. Aiemmat osat ovat saaneet ylistävät arviot ja nousseet myyntilistojen kärkeen.

Kirjailija(t):

Kääntäjä(t):

Kristiina Vaara

Muoto:

Sarja:

Osa:

3

Äänikirjan kesto:

8h 21min

Sivua:

172

Kielet:

suomi

Julkaistu:

1.11.2023

Äänikirjan kustantaja:

Otava

ISBN Äänikirja:

9789511403548

E-kirjan kustantaja:

Otava

ISBN e-kirja:

9789511403531

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Myrskyvuori –
E-kirja, Äänikirja

Surullinen tarina.

Pirjo

Pidin todella paljon kahdesta ensimmäisestä osasta. Tämä viimeisin osio on kuin väkisin keksitty. Tahmea alku, ei tätä viitsinyt ensimmäisen 25% jälkeen jatkaa.

Anne

En olisi uskonut kun kirjasarjan aloitin että olisi näin koukuttava.Sarjan jokainen osa on loistavasti rakennettu ja otteessaan pitävä, jännitys säilyy aina kirjan loppuun asti ja loppu on aina yllätys. Hahmot on hienosti luotu ja kiinnostavia ja jokaisen tarina erikseen läpikäyty mikä ansiosta sai vielä enemmän kirjoista irti...loistava kokonaisuus

Nana

Tämä lukija on ihan paras😀

Saila