Myry, Pyry ja outo rymy (e-äänikirja)- Henna Ryynänen

Arvostelu 4.8
51 Sivut
Myry
bookCoverFor

Yhteenveto

Ensin oli kaksi koiranpentua, sitten kuului kaamea rymy, eikä mikään ollut entisellään...

Popkornit, puruluu ja glögi ovat valmiina viihdyttävään elokuvailtaan, mutta Joulupukki, Myry-koira ja Harakka Huttunen eivät pääse sopuun siitä mitä katsottaisiin. Keskustelun lomassa kuulemme kolme elokuvahenkistä tarinaa, joissa tutustumme Myryn sisaruksiin Pyryyn ja Rymyyn sekä saamme tietää Myryn ensimmäisistä päivistä Joulupukin luona. Lopuksi Harakka Huttunen paljastaa juustoisimman salaisuutensa.

Myry, Pyry ja outo rymy kutsuu sinut kuuntelemaan kolmea hulvatonta tarinaa, joissa riittää jännitystä ja naurua. Kirja on toinen osa Henna Ryynäsen Myry-koirasta kertovaan sarjaan.

Henna Ryynänen (s. 1979) on oululainen kuvittaja ja graafikko, jonka hyväntuuliset ja värikkäät kuvat saavat hymyilemään niin pienet kuin suuretkin lukijat. Ennen kuvittajan uraa Henna työskenteli kymmenen vuoden ajan eri mainostoimistoissa Art Directorina. Omaa kuvitusalan yritystä, Studio Spotnikia, hän on luotsannut vuodesta 2013 lähtien. Erityisen kiinnostunut Henna on animaatioista, hyvistä tarinoista ja tietenkin eläimistä, eikä huumoriakaan sovi unohtaa.

Kirjailija(t):
Muoto:
E-kirja
Sarja:
Osa:

2

Sivut:
51
Kielet:
suomi
Julkaistu:
20.8.2020
E-kirjan kustantaja:
Tammi
ISBN e-kirja:
9789520420253

© Tammi (E-kirja)