Myyntikapina: korvaako kone ihmisen myyntityössä

Myyntikapina: korvaako kone ihmisen myyntityössä

Tietoa kirjasta

How Sales Organizations adapt to Buying Behaviour "Suomen johtavan myyntivalmentajan Mika D. Rubanovitschin uusi myyntiä käsittelevä teos Myyntikapina pureutuu ostovallankumouksen jälkeiseen aikaan. Siilot murtuvat ja kaikki myyvät!

Kuinka moni organisaatio meni harhaan myynnin automaation viidakoissa, kuka ymmärsi digitalisaation merkityksen organisaation myyntiprosesseissa ja kenen kapinalippu liehuu asiakkaan tähystystornissa tulevaisuudessa? Mitä jos myyjiä kohdeltaisiin kuin voittajia? Mitä jos tulevaisuudessa myyjän ammatti olisi halutuin ammatti? Mitä jos lapset haluaisivat tulla astronauttien ja lääkäreiden sijaan myyjiksi? Myyntikapina vastaa näihin ja moniin muihin nykyaikaisia myyjiä, myyntisoluja ja niiden johtajia askarruttaviin kysymyksiin - ajankohtaisen kärkkäästi, rubamaisella otteella.

Mika D. Rubanovitsch (”Ruba”) valmistui kauppatieteiden maisteriksi Svenska handelshögskolanista ennätysajassa, 21-vuotiaana. Sittemmin Ruba on toiminut urallaan lukuisissa myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä. Ruba on saanut kiitosta innostavana, asiansa osaavana valmentajana ja konsulttina. Ruba on tätä kirjaa ennen kirjoittanut yhdessä kollegoidensa kanssa seitsemän menestysteosta, joita on tähän mennessä toimitettu yhteensä jo yli 57 000 kappaletta.

Äänikirja sisältää kirjailijan, myyntivalmentaja Mika D. Rubanovitschin lukeman esipuheen."

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Myyntikapina: korvaako kone ihmisen myyntityössä