Myyntikolmio – Amatööristä huippumyyjäksi
  
Jaa kirja    

Mikä erottaa keskitason myyjän huippumyyjästä? Keskitason myyjä keskittyy tuotetietouteen, sekä siihen miten hän asiansa asiakkaalleen viestii. Tällöin kuitenkin asian ydin, eli se mitä tekee, uupuu kokonaan. Kun myyntityöstä uupuu syvällisempi strategia, on tekeminen tilanteen ohjaamisen ja ennakoinnin sijaan ympäröiviin tapahtumiin, eli asiakkaan suunnalta tuleviin signaaleihin reagoimista. Huippumyyjä sen sijaan tietää mitä tekee, eli hänen tekemisensä ohjautuu tietoisen myyntiprosessin kautta. Tällöin tekemisestä tulee reagoivan myyntityön sijaan ennakoivaa. Toteuttaakseen ennakoivaa myyntityötä, myyjällä täytyy olla siis selkeä toimintamalli, askelmerkit joita hän noudattaa ja jonka ympärillä hän tekemistään asiakaskohtaisesti varioi.

Kirjan avulla saat myyntityöhösi oikeat askelmerkit, eli opit myymään kuin huippumyyjä. Kirjan kahdessa muussa osiossa käydään läpi ajattelun sekä asenteen merkityksestä omaan tekemiseen, sekä annetaan hyviä työkaluja kehittää niitä. Myyntiteknisessä osiossa eritellään kymmenen myyntiteknistä aputyökalua, muun muassa klousaaminen ja kaupanpäätös.

Kirjasta saadun palautteen perusteella parhaaseen tulokseen pääsee kun toistaa sitä säännöllisesti, tai ainakin kuuntelee sen useampaan kertaan. Myös kirjaversioon kannattaa tutustua.

Palautetta kirjasta:

Kirjassa on piristävää omaa ajattelua. Kirja panee myös lukijan ajattelemaan. Monta hyvää uutta oivallusta siitä, miten ihmismieli toimii. Paras lukemani myyntitaidon kirja. Suosittelen!
– Juhana Torkki, kirjailija, puhekouluttaja

Timanttista asiaa kiteytyneesti ja voimalla! Oma työni ei ole myyntityötä, mutta kuten toteat, hahmotuksesi istuu mihin tahansa tekemiseen. Alkulämmittelyä, tai kuten sanoisin virittymistä, koskevat näkökohtasi tavoittavat olennaisia asioita siitä näkymättömästä ulottuvuudesta, jota pidän ratkaisevan tärkeänä.
– Filosofi Esa Saarinen

Huikea kirja! Näin konkreettista myyntitekniikkakirjaa ei ole ennen ollut. Oikein hymyilyttää kun kuuntelee.
– Myyntiyrityksen toimitusjohtaja Pohjois-Pohjanmaa

Näytä lisää