Näin tehdään ihme- Ulla Appelsin, Maria Wahlroos

Arvostelu 4.2
8h 32min
173 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Miten voit ylittää itsesi ja tehdä mahdottomasta mahdollista?

Jokaisen itsensä, tiiminsä tai yrityksensä kehittämisestä kiinnostuneen pitää kääntää katseensa Suomen cheerleadingmaajoukkueeseen. Miksi? Koska sen valmentaja Maria Walhroos tietää kuinka tehdään ihme.

Suomen cheerleadingmaajoukkue teki mahdottomasta totta päihittämällä MM-kisoissa lajin ikuisen ykkösen USA:n huolimatta valtavasta erosta harrastajamäärissä ja resursseista. Seuraavana vuonna joukkue teki sen uudestaan.

Historialliset maailmanmestaruudet voitettiin Maria Wahlroosin positiivisella johtamisfilosofialla, joka perustui itsensä ylittämiseen. Jokainen joukkueen jäsen uskoi mahdottomaan päämäärään – ja toteutti sen.

Tämä kirja opettaa Wahlroosin esimerkin avulla 8 keinoa, joilla sinäkin pääset samaan. Opit rakentamaan luottamusta ja etsimään omia vahvuuksiasi. Opit rakentamaan hyvän suorituksen perustaa. Opit johtamaan tunteita ja ennen kaikkea laittamaan itsesi likoon heikkouksiesi peittelyn sijaan.

Tämän kirjan luettuasi myös sinä huomaat, että mahdoton on mahdollista.

Maria Wahlroos (s. 1987) on Suomen cheerleadingmaajoukkueen päävalmentaja ja lääkäri, joka on erikoistumassa anestesiologiaan ja tehohoitoon.

Ulla Appelsin (s. 1967) on Ilta-Sanomien päätoimittaja. Hän on aiemmin kirjoittanut neljä tietokirjaa, muun muassa Lapsuus lahkon vankina – Leevi K. Laitisen tarina.

Lukija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
8h 32min
Sivut:
173
Kielet:
suomi
Julkaistu:
4.2.2021
Äänikirjan kustantaja:
WSOY
ISBN Äänikirja:
9789510456811
E-kirjan kustantaja:
WSOY
ISBN e-kirja:
9789510456804

© WSOY (Äänikirja)

© WSOY (E-kirja)