Naisen kolmas elämä- Kirsi Hytönen

Arvostelu 3.6
5h 44min
111 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Kirsi Hytösen esikoiskirja kertoo kirjoittajan oman tarinan hätkähdyttävän rohkeasti ja rehellisesti. Se kertoo keski-ikäisen naisen löytöretkestä omaan seksuaalisuuteensa, pitkän parisuhteen muuttamisesta avoimeksi, nettideittailusta ja seksisuhteista nuoriin miehiin.

Teos ravistelee totuttuja parisuhdekäsityksiä ja avaa uusia, kannustavia näköaloja naisen ikääntymiseen. Hytösen mukaan meitä on huijattu uskomaan yksiavioiseen, koko elämän kestävään parisuhteeseen ja siihen, ettei yli viisikymppinen nainen olisi enää seksuaalisesti kiinnostava. Teksti haastaa lukijaa pohtimaan, ottaa mukaan salatuille retkille ja esittää kiperiä kysymyksiä. Hytönen laittaa rohkeasti itsensä likoon kuvatessaan itsellään tekemäänsä "ihmiskoetta", jossa hän testaa itselleen oikealta tuntuvaa elämäntapaa. Kirja antaa lukijalle aineksia oman elämän ja parisuhteen uudelleenarviointiin.

Kirsi Hytönen (s.1957) on helsinkiläinen, Punavuoressa asuva vapaa toimittaja ja viestintäyrittäjä, joka kirjoittaa Luksusongelmia-blogia ja nauttii urbaanista elämäntavasta. Hänet voi löytää vaikkapa baarista siemailemasta jokapäiväistä ”kello kuuden skumppaa” tai raitiovaunusta matkalla Kallioon.
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Äänikirjan kesto:
5h 44min
Sivut:
111
Kielet:
suomi
Julkaistu:
19.3.2021
Äänikirjan kustantaja:
Basam Books
ISBN Äänikirja:
9789523791473
E-kirjan kustantaja:
Basam Books
ISBN e-kirja:
9789523791640

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Naisen kolmas elämä – Äänikirja, E-kirja

Hyvä kirja mutta lukija ei miellyttänyt (oliko hän kirjailija itse?) Asiaa auttoi kun kuuntelin 1.5 kertaisella nopeudella.

Katri

Loistava kirja. Lukija oli hieman epävarma ja piti välillä taukoja oudoissa kohdissa. Tää kirja ansaitsis tulla uudestaan luetuksi ja äänitetyksi.

Mikko

Ok

Maarit