Naisen kolmas elämä

Nautinnon vuodet

Arvostelu 3.6
5h 44min
111 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Kirsi Hytösen esikoiskirja kertoo kirjoittajan oman tarinan hätkähdyttävän rohkeasti ja rehellisesti. Se kertoo keski-ikäisen naisen löytöretkestä omaan seksuaalisuuteensa, pitkän parisuhteen muuttamisesta avoimeksi, nettideittailusta ja seksisuhteista nuoriin miehiin.

Teos ravistelee totuttuja parisuhdekäsityksiä ja avaa uusia, kannustavia näköaloja naisen ikääntymiseen. Hytösen mukaan meitä on huijattu uskomaan yksiavioiseen, koko elämän kestävään parisuhteeseen ja siihen, ettei yli viisikymppinen nainen olisi enää seksuaalisesti kiinnostava. Teksti haastaa lukijaa pohtimaan, ottaa mukaan salatuille retkille ja esittää kiperiä kysymyksiä. Hytönen laittaa rohkeasti itsensä likoon kuvatessaan itsellään tekemäänsä "ihmiskoetta", jossa hän testaa itselleen oikealta tuntuvaa elämäntapaa. Kirja antaa lukijalle aineksia oman elämän ja parisuhteen uudelleenarviointiin.

Kirsi Hytönen (s.1957) on helsinkiläinen, Punavuoressa asuva vapaa toimittaja ja viestintäyrittäjä, joka kirjoittaa Luksusongelmia-blogia ja nauttii urbaanista elämäntavasta. Hänet voi löytää vaikkapa baarista siemailemasta jokapäiväistä ”kello kuuden skumppaa” tai raitiovaunusta matkalla Kallioon.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Äänikirjan kesto:

5h 44min

Sivua:

111

Kielet:

suomi

Julkaistu:

19.3.2021

Äänikirjan kustantaja:

Basam Books

ISBN Äänikirja:

9789523791473

E-kirjan kustantaja:

Basam Books

ISBN e-kirja:

9789523791640

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Naisen kolmas elämä –
Äänikirja, E-kirja

Hyviä mielipiteitä ja oivalluksia myös muustakin kuin seksistä.

Katariina

Mielenkiintoinen ja raikas näkökulma varttuneemman naisen seksuaalisuudesta. Hyviä käytännön vinkkejä, miten voisi itsekin rikastuttaa elämäänsä!

Nina

Lukija on tylsistyneen kuuloinen ja tarinassa ihme faktaosuuksia ja outoja ehkä sensuroituja taukoja. En jaksanut kuunnella edes puoleen väliin.

NOORA

NA