Naisen paras ystävä- Tuula-Liina Varis

Arvostelu 3.6
4h 27min
99 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Psykologinen jännitysromaani rakkaudeksi kutsutusta pakkomielteestä.

Tapahtumat tiivistyvät elokuisen helteen uuvuttamassa itäsuomalaisessa pikkukaupungissa, jonne päähenkilö on saapunut etsimään kaikista naisistaan sitä ainoata, joka on rohjennut jättää hänet, ainoata, jota hän todella tarvitsee.

Matka ei suju aivan niin kuin pitäisi, tilaisuus tekee varkaan ja tapahtuu rikos, sattumalta ja suunnittelematta, ja sen kohteenakin on henkilö, joka on tekijälle täysin yhdentekevä. Mutta mitä sisäisesti tapahtuu hurmaavalle miehelle, naisen parhaalle ystävälle? Ja kuka hän oikeastaan on? Romaanin toisena näkökulmahenkilönä on yli viisikymppinen naiskomisario, jonka perhekin kytkeytyy tapahtumien kulkuun.

Tuula-Liina Varis (s.1942) on rakastettu ja monesti palkittu kirjailija, jonka muistelmateos Kilpikonna ja olkimarsalkka (1994) avioliitosta Pentti Saarikosken kanssa on jo klassikko. Esikoisromaanin Maan päällä paikka yksi on (1999) jälkeen hän on julkaissut romaaneja, novellikokoelmia ja muuta lyhytproosaa sekä yli tuhat kolumnia eri lehdissä.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
4h 27min
Sivut:
99
Kielet:
suomi
Julkaistu:
17.6.2022
Äänikirjan kustantaja:
WSOY
ISBN Äänikirja:
9789510481943
E-kirjan kustantaja:
WSOY
ISBN e-kirja:
9789510408162

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Naisen paras ystävä – E-kirja, Äänikirja

Olen vasta nyt tutustunut Tuula-Llina Variksen kirjoihin ja olen positiivisesti yllättynyt. Erja Manto on lukijana yksi parhaista 😊

Seija

Jännä ja sujuvasti kirjoitettu! Oikea sadepäivän ilo.

Elina

Plääh! Kirja oli tasapaksua kioskiromaania. Juoni ennalta arvattava. Pisteet Erja Mannolle lukemisesta

Anne

Kiva, mukavan pituinen ja hyvää ihmiskuvausta sisältävä dekkarikertomus. Hyvää kesälomakuunneltavaa, ei kuitenkaan tyhjänpäiväistä. Erinomainen lukija, Erja Manto!

Sinikka

Mahtavaa

Kirjailija näyttää tässä taitonsa dekkaristina ja onnistuu loistavasti. Ja kun lukija on Erja Manto, on kaikki täydellistä.

Tiina

Yllättävän hyvä fiktioksi, pidä kirjailijan tavasta kertoessaan ihmisluonteista...

Arja