Narsistit vankilassa

Narsistit vankilassa

Tietoa kirjasta

Oikeuspsykologi Pia Puolakka kertoo nyt oikeita tarinoita vangeista ja heillä esiintyvistä persoonallisuushäiriöistä. Kansantajuisesti kirjoitettu teos vie vankien mielenmaisemaan ja rikosmaailmaan sekä selittää persoonallisuushäiriöistä käyttäytymistä.

Puolakka on koulutukseltaan oikeuspsykologi ja psykoterapeutti. Hän on työskennellyt suurimman osan työurastaan vankilassa sekä oikeuspsykiatriselle osastolla. Lisäksi Puolakka on työskennellyt lastensuojelussa, prostituoitujen tukipisteessä ja turvapaikanhakijoiden parissa. Tällä hetkellä Puolakka on projektipäällikkönä Älykäs vankila- hankkeessa, jossa kehitetään vankien digipalveluja.

Mitä tapahtuu ympäristössä, jossa suurimmalla osalla on narsistisia tai psykopaattisia piirteitä? Vankilapsykologi Pia Puolakka kertoo Narsistit vankilassa -kirjassaan oikeita tarinoita vangeista ja heillä esiintyvistä persoonallisuushäiriöistä. Kansantajuisesti kirjoitettu teos vie vankien mielenmaisemaan sekä selittää persoonallisuushäiriöisen käyttäytymistä. Kirja sopii niin heille, joita persoonallisuushäiriöt tai mielenterveysongelmat kiinnostavat, mutta myös heille, jotka haluavat tietää mielenkiintoisia yksityiskohtia vankien maailmasta suljetussa yhteisössä.

Kirjailija.Pia Puolakka
Lukija.Johanna Kokko

suomi