Naura, Claire, naura

- Marian Keyes

Arvostelu 3.7
12h 30min
279 sivua
Walshin perhe
bookCoverFor

Yhteenveto

Onnellinen paluu kotiin, rakastavan puolison kohtaaminen ja uusi, hellyttävä tyttövauva olisivat olleet parasta Clairen elämässä. Sen sijaan Clairen aviomies James jättääkin heidät Denisen takia. Denisen, joka asuu samassa talossa kaksi kerrosta heitä alempana ja on naimisissa. Eikä nainen ole edes laiha!

Sydän murskana Claire pakkautuu vaippakassin ja vauvan kanssa lentokoneeseen. Hän matkustaa omituisen perheensä luo Dubliniin. Saippuasarjoja katsova äiti, hiljainen isä ja pikkusisaret; kaunis, miestennielijä Helen ja hieman hurahtanut Anna antavat tuoreen äidin hukuttaa murheensa vodkaan ja potea masennustaan. Vähitellen elämä alkaa kirkastua. Asiaa edistää myös syntisen nuori ja komea Adam, jonka Claire löytää Helenin kokoelmista.

Kun James vihdoin järkiintyy, odottaa häntä melkoinen yllätys...

Irlantilainen Marian Keyes (s.1963) kirjoittaa elämänmakuisia romaaneja, joissa kerrotaan humoristisesti ja koskettavasti siitä, millaista on olla nainen.

Keyes käsittelee komedian kautta synkkiäkin aiheita kuten depressiota, riippuvuutta tai sairauksia. Omien kokemuksiensa pohjalta hän pitää huumoria hyvänä tapana käsitellä vaikeita asioita silti vähättelemättä niiden aiheuttamaa tuskaa. Feministiksi julistautunut Keyes on vakaasti sitä mieltä, että huulipuna ja korkokengät eivät tee naisesta idioottia.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Liisa Laaksonen
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Osa:

1

Äänikirjan kesto:
12h 30min
sivua E-kirja:
279
Kielet:
suomi
Julkaistu:
11.4.2017
Äänikirjan kustantaja:
Tammi
ISBN Äänikirja:
9789513195717
E-kirjan kustantaja:
Tammi
ISBN E-kirja:
9789513197735

© Tammi (Äänikirja)

© Tammi (E-kirja)