Neidonkorento- Marja Aho

Arvostelu 3.7
9h 57min
Simo Sund
bookCoverFor

Yhteenveto

Komisario Simo Sund palaa synnyinseudulleen Lahteen ja saa ratkottavakseen kaupunkilaisia kuohuttavan nuoren tytön kuoleman. Perehtyessään tutkintaan Sund huomaa, että kaupunki velloo huumekohussa ja laittomat päihteet ovat osa myös alaikäisten arkipäivää. Nuorison keskuudessa leviävä muuntohuume kylvää kauhua niin nuorten vanhemmissa kuin kaupungin päättäjissäkin. Paine rikosten selvittämiseksi käy kovaksi, ja kaiken lisäksi miehen elämään pelmahtaa yllättäen tuttu henkilö menneisyydestä.

Kuka pelkää salaisuutensa paljastumista niin paljon, että on valmis jopa tappamaan? Entä ketkä levittävät vaarallista muuntohuumetta kaupungin nuorille? Komisario Sundin työpäivät venyvät pitkiksi, eikä isän jäämistön läpikäyminen lapsuudenkodissa ota edistyäkseen. Vielä kun miehen elämään pelmahtaa yllättäen tuttu henkilö menneisyydestä, ei edes rakkaalle harrastukselle Vesijärven kimmeltävillä aalloilla tahdo löytyä aikaa.

Neidonkorento (2021) on Marja Ahon rikosromaani, jossa rikostutkija imaistaan mukaan kaupunkia järisyttävään rikosvyyhtiin.

Marja Aho (s. 1972) on kirjailija ja kuvittaja, jonka aiempaan tuotantoon kuuluu useita lasten- ja nuortenkirjoja. Ahon "Hii-o-hoi! Aarre näkyvissä!" -teos valittiin Lasten LukuVarkaus 2015 -finalistiksi.
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
Äänikirja
Sarja:
Äänikirjan kesto:
9h 57min
Kielet:
suomi
Julkaistu:
15.12.2021
Äänikirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN Äänikirja:
9788726947526

© Saga Egmont (Äänikirja)