Neidot- Alex Michaelides

Arvostelu 3.5
12h 21min
245 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Edward Fosca on murhaaja. Mariana Andros on siitä täysin vakuuttunut. Cambridgen karismaattinen kreikkalaisten tragedioiden professori Fosca on kuitenkin kaikkien syytösten yläpuolella, sillä hän kylpee niin henkilökunnan kuin oppilaidensa suosiossa. Aivan erityisesti naispuolisten opiskelijoiden salaseuran, joka tunnetaan nimellä Neidot.

Kun yksi Neidoista löydetään murhattuna, Mariana antaa ryhmäterapeutin osaamisensa poliisin käyttöön. Opiskeluajoista tutun kampuksen tornien idyllisen kauneuden varjoissa Marianan epäilevä katse kohdistuu yhä uudestaan professoriin. Mutta miksi opettaja kävisi oman opiskelijansa kimppuun? Miksi hän palaa jatkuvasti Persephonen riitteihin - neidon ja hänen matkansa manalaan? Ja miksi antiikin legendat tuntuvat kuin kertovan Marianan omaa tarinaa?

Kun löytyy uusi ruumis, Marianan pakkomielle todistaa Foscan syyllisyys käy yhä hallitsemattomammaksi ja uhkaa tuhota sekä hänen uskottavuutensa että läheisimmät ihmissuhteensa. Mutta Marianna on päättänyt pysäyttää tappajan, vaikka se maksaisi hänelle kaiken - jopa hänen henkensä.
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Antti Autio
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
12h 21min
Sivut:
245
Kielet:
suomi
Julkaistu:
13.9.2021
Äänikirjan kustantaja:
Gummerus
ISBN Äänikirja:
9789512426966
E-kirjan kustantaja:
Gummerus
ISBN e-kirja:
9789512427192

© Gummerus (Äänikirja)

© Gummerus (E-kirja)