Tietoa kirjasta

Kaksitoista eturivin kirjailijaa. Yksi neiti Marple.

Agatha Christien luoma legendaarinen salapoliisi ratkoo jälleen kiperiä murhia ja mysteereitä nykykirjailijoiden kynäilemissä tarinoissa.

St Mary Meadin englantilaiskylässä asuu ikäneito Jane Marple, jolla on hämmästyttävä kyky ratkaista mitä mutkikkaimpia arvoituksia. Ja sitä tarvitaan: jouluillallisen keskeyttää yllättävä vieras; New Yorkissa Broadway-näytelmä uhkaa suistua raiteiltaan; laivamatka Hongkongiin käy kuolettavaksi. Uhkailu, lahjonta tai kiristys ei hätkäytä rakastettua etsivää, kun totuutta kaivetaan esiin.

Naomi Alderman, Leigh Bardugo, Alyssa Cole, Lucy Foley, Elly Griffiths, Natalie Haynes, Jean Kwok, Val McDermid, Karen McManus, Dreda Say Mitchell, Kate Mosse ja Ruth Ware ovat menestyksekkäitä nykykirjailijoita. Neiti Marplen luoja, Agatha Christie, oli englantilaisen dekkariperinteen uranuurtaja ja maailman tunnetuimpia ja myydyimpiä kirjailijoita.

*

”Jokainen kirjailija tavoittaa Christien – ja Marplen – hengen täydellisesti ja lisää samalla mukaan ripauksen omaa ainutlaatuista otettaan. Tämä uusi ja viihdyttävä kokoelma suosikkikirjailijoidemme kynästä koukuttaa uuden lukijakunnan mahtavaan neiti Marpleen.” Washington Post

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Saara Pääkkönen

Muoto:

Äänikirjan kesto:

11h 27min

Sivua:

244

Kielet:

suomi

Julkaistu:

17.11.2023

Äänikirjan kustantaja:

WSOY

ISBN Äänikirja:

9789510498422

E-kirjan kustantaja:

WSOY

ISBN e-kirja:

9789510498439

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Neiti Marplen jäljillä –
E-kirja, Äänikirja

Jotkut tarinat ihan huippuja, jotkut ei niinkään,, mutta kuunteli.

Pia

Aikamoista huttua-useammassa tuntui olevan ihan samanlainen juoni. Ei jatkoon!

Sari

Huippu!🤩

Sirja

Aivan kaikki tarinat eivät miellyttäneet. Niissä neiti Marple oli lähinnä päälle liimattu taustahahmo. Lukija lausui jotkin nimet ärsyttävästi.

Riina