Tulossa oleva kirja

Äänikirja: 26.10.2021

Maailman suosituinta nuortenkirjallisuutta!

Kun peli kovenee, pystyykö Greg pitämään päänsä kylmänä – vai joutuuko hän heittämään pyyhkeen kehään? Lue huippusuositun Jeff Kinneyn kuudestoista Neropatin päiväkirja niin tiedät!

Jeff Kinneyn Neropatin päiväkirjoja on myyty käsittämättömät 250 miljoonaa kappaletta 65 kielellä – suomeksikin jo lähes 700 000 kappaletta. Nuoret lukijat kautta maailman fanittavat Kinneyn teoksia, joissa yhdistyvät kaikille tutut tilanteet, hervoton huumori ja hauska sarjakuvamainen kuvitus.

Sarjan edellisestä osasta Syvässä päässä sanottua:

”Kirja sopii kaikille, jotka eivät tykkää pitkistä kirjoista, mutta myös niille, jotka lukevat paljon, mutta kaipaavat nopealukuista välipalaa. Neropatti koukuttaa!” @lukuhirmu

”Neropatin päiväkirjat toimivat kuin hyvin öljytty kone: naseva teksti, terävät vitsit ja mainiot kuvat seuraavat toisiaan täydellisessä tahdissa.” Kirkus Reviews

Jeff Kinney (s. 1971) on yhdysvaltalainen kirjailija, sarjakuvataiteilija ja pelisuunnittelija, joka tunnetaan parhaiten huippusuosituista Neropatin päiväkirjoistaan. Kinney on myös julkaissut Neropatin kaverin Rowleyn teokset Maailman parhaan kaverin päiväkirja, Maailman parhaan kaverin seikkailu ja Maailman parhaan kaverin kauhujutut.

Näytä lisää