Neropatin päiväkirja: Syvässä päässä

Neropatin päiväkirja 15

Arvostelu 4.8
1h 34min
Neropatin päiväkirja
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Maailman suosituinta nuortenkirjallisuutta

Jeff Kinneyn kansainvälisen Neropatin päiväkirja -menestyssarjan 15. teos Syvässä päässä kertoo Greg Heffleyn perheen matkailuautoreissusta. Toiveissa on kaikkien aikojen kesäloma!

Kaikki ei kuitenkaan suju suunnitelmien mukaan, ja perhe päätyy leirintäalueelle, joka ei olekaan niin paratiisimainen paikka kuin ensisilmäyksellä vaikutti. Tilanne näyttää Heffleyn perheen kannalta huolestuttavalta, kun alkaa sataa kuin saavista kaatamalla ja vedenpinta nousee. Herää kysymys, voivatko Heffleyt enää pelastaa lomaansa – vai onko pohjakosketus jo lähellä.

Muista myös Maailman parhaan kaverin seikkailu. Kirjoittanut Rowley Jefferson, Gregin parhaan kaverin kynäilemä upouusi fantasiaseikkailu, joka jatkaa huippusuositun Maailman parhaan kaverin päiväkirjan myötä alkanutta Rowleyn kirjallista uraa.

Jeff Kinney (s. 1971) on yhdysvaltalainen kirjailija, sarjakuvataiteilija ja pelisuunnittelija, joka tunnetaan parhaiten huippusuosituista Neropatin päiväkirjoistaan. Hän asuu perheineen Massachusettsissa, jossa hän pyörittää myös kirjakauppaa Plainvillen kaupungissa.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Marja Helanen

Osa:

15

Äänikirjan kesto:

1h 34min

Kielet:

suomi

Julkaistu:

27.10.2020

Äänikirjan kustantaja:

WSOY

ISBN Äänikirja:

9789510446607

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Neropatin päiväkirja: Syvässä päässä –
Äänikirja

PARAS😇

Akseli

Tää on kyl hyvä👍🏻👍🏻👌🏻

Aino

Toni Kamulan äänityöskentely on tässäkin kirjassa upea. Suosittelen kaikille jotka pitävät kuuntelemisesta, perheen pienimille ja myös joillekin vanhemillekinnlapsille

Siru

⬜️⬜️⬜️⬜️🟦⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️ ⬜️⬜️⬜️⬜️🟦⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️ ⬜️⬜️⬜️⬜️🟦⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️ 🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦 ⬜️⬜️⬜️⬜️🟦⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️ ⬜️⬜️⬜️⬜️🟦⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️ Paras kirja

Kirsi