Neropatin päiväkirja: Tähtiainesta

Neropatin päiväkirja: Tähtiainesta

Neropatin päiväkirja 16

Tietoa kirjasta

Maailman suosituinta nuortenkirjallisuutta!

Kun peli kovenee, pystyykö Greg pitämään päänsä kylmänä – vai joutuuko hän heittämään pyyhkeen kehään? Lue huippusuositun Jeff Kinneyn kuudestoista Neropatin päiväkirja niin tiedät!

Greg Heffley ja urheilu sopivat huonosti yhteen.

Koulun katastrofaalisen liikuntapäivän jälkeen Greg päättää, että hänen urheilu-uransa oli nyt tässä. Äiti kuitenkin maanittelee häntä antamaan liikunnalle vielä yhden mahdollisuuden, ja niin hän suostuu vastahakoisesti kokeilemaan koripalloa.

Koriskarsinnat sujuvat sen verran surkeasti, että Greg on vuorenvarma ettei hän kelpaa mihinkään jengiin. Yllättäen hän saa silti paikan yhdestä kotikaupunkinsa joukkueesta.

Kauden alettua näyttää vahvasti siltä, että Greg jengeineen voi tuskin voittaa ottelun ottelua. Mutta pelikentällä kaikki on mahdollista.

Kun Greg saa pallon haltuun ja kaikki on vain hänestä kiinni, hoitaako hän homman kotiin? Vai möhliikö hän elämänsä tilaisuuden?

Jeff Kinney (s. 1971) on yhdysvaltalainen kirjailija, joka tunnetaan parhaiten Neropatin päiväkirjoistaan. Kinney on myös julkaissut Neropatin kaverin Rowleyn teokset Maailman parhaan kaverin päiväkirja, Maailman parhaan kaverin seikkailu ja Maailman parhaan kaverin kauhujutut.

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Neropatin päiväkirja: Tähtiainesta