Nolo elämäni: Olisinpa suosittu

Nolo elämäni: Olisinpa suosittu

Tietoa kirjasta

Kansainvälinen menestyssarja teinitytön värikkäästä elämästä

14-vuotiaan Nikkin elämää seurannut päiväkirjamuotoinen Nolo elämäni -sarja on noussut myyntilistojen kärkeen ympäri maailman. Sarjaa on julkaistu jo yli 40 maassa ja sen kirjoja myyty yli 45 miljoonaa kappaletta. Nolo elämäni on täydellinen, glitterimpi vastine Neropatin päiväkirjoille.

Ei ole helppoa olla Nikki Maxwell! 8. luokan alkaessa Nikki muuttaa isän työn perässä uuteen kouluun ja joutuu aloittamaan kaiken alusta. Tilannetta eivät helpota ärsyttävä pikkusisko ja vanhemmat, jotka eivät millään tunnu tajuvan, mitä 14-vuotias tarvitsee selvitäkseen arjesta uudessa ympäristössä. Nikki päättää osallistua koulun taidekilpailuun, mutta kun vastaan asettuu koulun suosituin, muttei välttämättä mukavin Söpöt & Suositut -tyttöporukan johtaja McKenzie, saa kilpailu uusia sävyjä. Onneksi koulusta löytyvät myös uudet ystävät Chloey ja Zoey ja salaperäinen Brandon, jonka hymy tuntuu sulatavan Nikkin niille sijoilleen.

Nikki paljastaa päiväkirjoissaan vauhdikkaan arkensa ylä- ja alamäet raadollisen rehellisesti ja hersyvällä huumorilla ryhditettynä.

Rachel Renée Russell on yhdysvaltalainen lasten- ja nuortenkirjailija, jonka lastenromaaneja on myyty miljoonittain ympäri maailman. Sarjoista suosituin on yhdysvalloissa jo 15. osaan edennyt Nolo elämäni -sarja, jota Russell kirjoittaa ja kuvittaa apunaan tyttärensä Nikki ja Erin.

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Nolo elämäni: Olisinpa suosittu