Norjalainen tyttöystävä- Matti Remes

Arvostelu 3.8
6h 13min
148 Sivut
Ruben Waara
bookCoverFor

Yhteenveto

Miksi rikollinen toisensa perään kuolee keskellä aurinkoista Hankoa?

Norjalaisen pankkiryöstön jäljet vievät helteiseen Hankoon. Ruben Waaralla on jälleen edessään hengenvaarallinen selkkaus.

Ruben Waaralla on täysi työ pysytellä tapahtumien tasalla, kun hän istuu poliisin kuulustelussa rahanpesusta epäiltynä. Ilmenee, että hänen perimänsä rahat ovat peräisin Norjassa ryöstetystä rahankuljetusautosta. Eipä aikaakaan kun ryöstön tekijät tulevat vaatimaan tuomion välttänyttä rikoskumppaniaan tilille.

Norjalaisessa tyttöystävässä syksyinen Hanko pudottaa lehtensä ja rikolliset menettävät henkensä. Siinä vaiheessa kun moottoripyöräjengiläiset pyörivät pihassa ja pommit paukkuvat Hangon paraatipaikoilla, varmaa on vain se, että Ruben Waaran on tehtävä kaikkensa, jotta henkiriepu säilyy ja pahimmat rikolliset päätyvät telkien taa.

Matti Remes (s. 1955) on rikoskirjailija ja graafinen suunnittelija. Norjalainen tyttöystävä jatkaa hänen kulttisuosion saanutta Ruben Waara -romaanisarjaansa. Romaanit sijoittuvat Hankoon, joka Espoon ohella on kirjailijankin kotikaupunki.

Kirjailija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Osa:

11

Äänikirjan kesto:
6h 13min
Sivut:
148
Kielet:
suomi
Julkaistu:
8.6.2021
Äänikirjan kustantaja:
Tammi
ISBN Äänikirja:
9789520426514
E-kirjan kustantaja:
Tammi
ISBN e-kirja:
9789520426521

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Norjalainen tyttöystävä – E-kirja, Äänikirja

Hyvä kirjq

Niklas Takanen

Toivottavasti Hangon kaupunki maksaa kirjailijalle palkkaa näin upeasta kaupunkikuvauksesta. Remes on kesäkirjallisuuden ikoni!

Terhi