Nukketalo

Arvostelu 3.9
13h 37min
304 Sivua
Fredrika Bergman
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Yksi virhe, pieni hetki, muuttaa kaiken

Juna pysähtyy sähkövian vuoksi, äiti poistuu hetkeksi soittamaan ja sillä aikaa pieni tyttö katoaa. Kukaan muista täpötäyden junan matkustajista ei tunnu huomanneen mitään. Poliisin ryhtyessä tutkimaan asiaa se näyttää aluksi tavanomaiselta huoltajuuskiistalta, jossa isä on syyllinen, mutta erityistutkija Fredrika Bergman ei ole tyytyväinen yksioikoiseen selitykseen. Vaaditaan toinen uhri ennen kuin Fredrikaa uskotaan.

Nukketalo on kansainvälisesti menestyneen ja Ruotsin tämän hetken kiinnostavimman rikoskirjailijan Kristina Ohlssonin ensimmäinen Fredrika Bergman -jännäri.

Kristina Ohlsson (s. 1979) toimi ennen kirjailijanuraansa Lähi-itään ja EU:n ulkopolitiikkaan erikoistuneena politiikantutkijana. Hän työskenteli myös Ruotsin turvallisuuspoliisissa, ulkoasiainministeriössä ja ETYJ:n analyytikkona. Älykkäät ja taitavasti rakennetut dekkarit nostivat Kristina Ohlssonin Pohjoismaiden suosituimpien jännityskirjailijoiden joukkoon. Fredrika Bergman -sarjassa ilmestyi kuusi teosta, jotka kaikki on suomennettu: Nukketalo, Tuhatkaunot, Varjelijat, Paratiisiuhrit, Daavidintähdet ja Syntitaakka. Kovaksikeitetyn ja ironissävyisen dekkarin Ohlsson otti haltuun asianajaja Martin Benneriä käsittelevällä sarjalla. Uusimman, idylliselle Ruotsin länsirannikolle sijoittuvan August Strindberg -sarjan avausosa Myrskynvartijat ilmestyi suomeksi 2022. Suosittujen dekkareidensa lisäksi Ohlsson on kirjoittanut lapsille suunnattuja jännitys- ja kauhuromaaneja, joista jokainen on ollut Ruotsissa listaykkösenä. Tukholmassa asuva Ohlsson on ollut vapaa kirjailija vuodesta 2012.

Kirjailija(t):

Kääntäjä(t):

Outi Menna

Muoto:

Osa:

1

Äänikirjan kesto:

13h 37min

Sivua:

304

Kielet:

suomi

Julkaistu:

31.8.2016

Äänikirjan kustantaja:

WSOY

ISBN Äänikirja:

9789510421444

E-kirjan kustantaja:

WSOY

ISBN e-kirja:

9789510410684

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Nukketalo –
E-kirja, Äänikirja

👍

Riina

Todella hyvä kirja, suosittelen 😊

HEIDI

Sekava ja paikoin tylsä

Heidi

👌🏼

Johanna