Nukkumalla menestykseen- Henri Tuomilehto, Jouni Vornanen

Arvostelu 4.1
5h 33min
121 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Hyvä uni on menestystekijä

Hyvälaatuinen uni on tärkein yksittäinen palautumisen ja jaksamisen lähde. Unilääkäri Henri Tuomilehdon opein parannat untasi ja terveyttäsi ja menestyt arjessasi paremmin.

Uni ja unettomuus herättävät runsaasti kysymyksiä, ja nukkumisesta onkin tullut päivittäinen keskustelunaihe maailmanlaajuisesti. Uni vaikuttaa terveyteemme enemmän kuin haluamme uskoa. Unihäiriöt ovat nykyisin jo kansansairaus: nukumme vähemmän ja huonommin kuin koskaan aikaisemmin. Mutta ei hätää – on olemassa keinoja lisätä laadukasta unta itsenäisesti. Nukkumalla menestykseen on systemaattinen opas kohti parempaa nukkumista. Teos lisää tietoisuutta oikeanlaisesta, riittävästä unesta ja saa lukijansa pohtimaan omia yöuniaan.

Unilääkäri ja dosentti Henri Tuomilehto on hyvän unen lähettiläs. Jo 15 vuoden ajan hän on tutkinut unta, unen vaikutuksia terveyteen ja ennen kaikkea sitä, kuinka ihminen itse voi parantaa nukkumistaan ja jopa olemassa olevia unihäiriöitä. Tuomilehdon vastaanotolla on käynyt tuhansia potilaita. Tällä hetkellä hän työskentelee muun muassa NHL-joukkue Columbus Blue Jacketsin, HJK:n ja Suomen Olympiakomitean uniasiantuntijana.

Jouni Vornanen on työskennellyt Savonia-ammattikorkeakoulun viestinnässä 20 vuotta. Työn ohessa hän on kirjoittanut tietokirjoja sekä toiminut kolumnistina mm. Viikkosavossa ja Kuopion kaupunkilehdessä.

Lukija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

5h 33min

Sivut:

121

Kielet:

suomi

Julkaistu:

19.8.2019

Äänikirjan kustantaja:

Tammi

ISBN Äänikirja:

9789520408817

E-kirjan kustantaja:

Tammi

ISBN e-kirja:

9789520408978

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Nukkumalla menestykseen – E-kirja, Äänikirja

Kattavaa tietoa unesta! 👍

Eveliina

Herätti ajatuksia. Voiko todellakin pitää paikkansa, että olisi suotavaa mennä yöunille täydellä vatsalla? Missä kohtaa suolisto lepää jos yölläkin on poltettava ravintoa?

Terhi

Ajatuksia herättävä.

Kristiina

Mielenkiintoinen kirja nukkumisesta sekä unen tärkeydestä! Uni on sun supervoima💪🏼

Joona

Hyvä ja mielenkiintoinen

Anna

Onpa löysästi kirjoitettu mainos unitutkimuksesta. Asia mahtuisi yhdelle arkille.

Harri

Hyvä lukija ja tieto monipuolinen.

Hilja

Aihe on mielenkiintoinen ja ajankohtainen, mutta kirjan sisältö jäi hieman pintapuoliseksi. Lukija oli hyvä.

Erika

👌🏻

Kirsi

Kiva ja asiallionen

Ari

Hyvä, kattava ja helppotajuinen opas

Täatä jää hienosti asiat mieleen. Pidin.

Samuli

Ei mitään uutta

Yleissivistävä kirja unesta, mutta ei tarjonnut oikein mitään uutta. Tärkein anti oli, että pitkäaikaisia uniongelmia hoidetaan Suomessa liikaa lääkkeillä, vaikka syy unettomuuden taustalla pitäisi aina selvittää. Kirjassa toisteltiin, että omaan uneen voi vaikuttaa, mutta vinkit olivat lopulta hyvin ympäripyöreitä, kuten liiku ja syö terveellisesti. Ainoa konkreettinen vinkki oli raskaamman aterian syöminen muutama tunti ennen nukkumaanmenoa.

Sanna

Ehdottomasti kuuntelemisen arvoinen pienistäkin univaikeuksista kärsiville.

Niko

6/5

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hanna