Nyrkki – Kehässä Robert Helenius

Arvostelu 4.3
9h 37min
215 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Nyrkki voi tehdä ihmisestä ikonin.

Robert Heleniuksen tarina Porvoosta Brooklyniin.

Nyrkki on valtaa. Nyrkki takoo vastustajan nenän halki, sisäelimet vaihtoon ja omat olkapäät murusiksi. Nyrkki tuo miljoonan ja vie miljoonan. Oma nyrkki voi olla omistajansa suurin vihollinen. Vastustajan nyrkki on este matkalla tavoitteeseen. Maailmanmestaruuteen.

Robert Heleniukselle nyrkki on ollut ainoa ja tärkein työväline kahden vuosikymmenen ajan. Se on kuljettanut häntä ympäri maailmaa, voittoihin, tappioihin. Kurjille saleille Itä-Euroopassa, venäläisen oligarkin kartanoon Moskovan liepeille, pahimman vastustajan harjoitusleirille Alabamaan. Kirkkaisiin valoihin Las Vegasiin ja New Yorkin Brooklyniin.

Tuomas Kyrö perehtyi nyrkkeilijän mielenmaisemaan ja karuun ammattiin niin Ahvenanmaan harjoitussalilla kuin Brooklynin Barclays Centerissä. He puhuivat urasta ja arjesta, tavoitteista ja valinnoista, unelmista ja niiden hinnasta. Syntyi kirja, jossa nähdään sekä porvoolaislähtöinen Robbe että The Nordic Nightmare.

Tuomas Kyrö on kirjailija, jonka teoksissa ja elämässä urheilu on aina läsnä. Kun Kyrö kirjoitti Urheilukirjassa (2011) nyrkkeilystä, että ”Robert Helenius saattaa astua vielä suuremman askeleen”, kipinä jäi kytemään. Syntyi kirja peräänantamattoman urheilijan pitkästä matkasta.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Äänikirjan kesto:

9h 37min

Sivua:

215

Kielet:

suomi

Julkaistu:

8.11.2023

Äänikirjan kustantaja:

WSOY

ISBN Äänikirja:

9789510496510

E-kirjan kustantaja:

WSOY

ISBN e-kirja:

9789510496503

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Nyrkki – Kehässä Robert Helenius –
E-kirja, Äänikirja

Hienosti kirjoitettu ja filosofinen elämäkerta

Jebulis

Kolmasosa kirjasta käsittelee Tuomas Kyröä tai tämän ajatuksia. Olen kiinnostunut Heleniuksesta, en Kyröstä.

Santeri

Loistava tarina! Tsempit Robbe! Kiitos Tuomas! Klikkiotsikoiden selaamisen sijaan kaikkien pitäisi kuunnella tai lukea tämä kirja.

Teemu

Mielenkiintoinen, surullinen, loistava! Kiitos!

Liisa