Olemisen voima- Tommy Hellsten

Arvostelu 4.2
3h 42min
77 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Elämme suhteessa muihin ihmisiin. Muut lukevat meitä sellaisina kuin olemme, eivät sellaisina kuin yritämme olla. Levollisen, aidon itsen tavoittaminen edellyttää meiltä paljon, mutta se kannattaa. Se on perusta kestävälle, hedelmälliselle vuorovaikutukselle suhteessa muihin.

On rohkeutta kohdata haavansa, kukistaa egonsa ja olla ihminen elämän kaikilla areenoilla - yksityisen lisäksi yhteisöllisillä. Aito ihminen tunnistetaan, ja hänen läsnäolonsa ja rohkeutensa kutsuu mukaan muita. Silloin avautuu väylä todelliseen muutokseen.

Tommy Hellstenillä on vuosikymmenien kokemusta niin yrityksen johtamisesta kuin vaikuttamisesta terapeutin työssä. Näiltä näköalapaikoilta syntyi tämä kirja; ymmärryksestä, että ihmisyys kuuluu yksilöiden lisäksi myös yhteisöihin.

Tommy Hellsten on kirjailija, terapeutti ja kouluttaja. Hänen laajaan tuotantoonsa kuuluvat mm. klassikkoteokset Virtahepo olohuoneessa (1991) ja Saat sen mistä luovut (2000) sekä Enää en pelkää (2019) ja Virtahepo makuuhuoneessa (2021). Hellstenin teoksia on käännetty lukuisille eri kielille.
Kirjailija(t):
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Äänikirjan kesto:
3h 42min
Sivut:
77
Kielet:
suomi
Julkaistu:
23.8.2022
Äänikirjan kustantaja:
Kirjapaja
ISBN Äänikirja:
9789523546738
E-kirjan kustantaja:
Kirjapaja
ISBN e-kirja:
9789523547728

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Olemisen voima – Äänikirja, E-kirja

Upea teos

Jonna

Todella mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä. Suosittelen👍

Leila

👌🏽

Frans

En jaksanut kuunnella loppuun, koska kuulosti ihan hurmosjutulta. Pitäisi elää nykypäivää.

Timo

Valaiseva kirja! Lukijalla ajoittain karkea kieli, jota voisi hioa.

Aleksi

Todella hyvä!

Sanni

Huippu! Niin kirja kuin lukija. Kiitos.

Elina

En pystynyt kuunteleman loppuun. Kuvauksen perusteella odotin kirjaa johtamisesta, mutta enemmänkin kirja kuulostaa siltä kuin joku lukisi raamattua.

Miska

Kirja olisi varmasti ollut hyvä, mutta keskeytin jo ekojen minuuttien jälkeen lukijan robottimaisen lukutyylin takia! Pahalta tuntui kuunnella, eikä lukutyylin sopinut kirjan oletettuun sisältöön. Uudelleen luettuna tämä kirja kiitos!

Kirsi

🥰

Pauliina

Kirja on hyvä. Lukijan ääni on miellyttävä. Kuuntelukokemus oli silti ristiriitainen johtuen siitä, että lukija tuntui lukevan kirjaa kuin uutistenlukija. En pystynyt kuuntelemaan loppuun. Jos lukija ajattelisi ja ymmärtäisi, mitä lukee, kuuntelukokemus olisi varmasti miellyttävämpi.

Meeku

Aivan ihana!!❤️❤️

Tiia

Tommy Hellstenillä on ainutlaatuinen voima saada aikaan pysähtymisen. Pysähtyminen itseen on todella merkityksellinen. Teos on tärkeä muistutus minulle, sinulle, itselle.

Vera

The book is quite spiritual and I bet a christian might get even more out of it compared to an atheist like myself. It still had valuable lessions on self acceptance and being present and mindful.

Tanja

Harmi kun lukijan ulkoalukeva ja saarnaava tyyli ei nyt sopinut tämän kirjan sisältöön. Tuntuu kuin lukija ei sisäistäisi tekstiä. Jätin kuuntelun kesken ja luen itse loppuun. Hellstenin kirjat antavat aina paljon.

Maabeli