Oliivipuu

- Lucinda Riley

Arvostelu 3.9
16h 34min
360 sivua
Taianomaisia tarinoita
bookCoverFor

Yhteenveto

Auringonpaahteinen Kypros, oliivipuiden viileät varjot, huima rakastumisen tunne.

Huippusuositun Lucinda Rileyn romaanissa Oliivipuu ensirakkaus puhkeaa kukkaan. Sen herkissä terälehdissä tuoksuvat onnenhuuma ja sydämeen sattuvat salaisuudet.

Kaikki paikalliset tuntevat vanhan Pandora-talon. Legendan mukaan siellä ensimmäistä kertaa vierailevat kohtaavat ensirakkautensa. Kolmetoistavuotiaan Alexin mielessä on kuitenkin jotakin aivan muuta kuin rakkaus, kun hän saapuu Kyprokselle kesällä 2006. Hän kerää rohkeutta esittääkseen Helena-äidilleen suuren kysymyksen.

Helena järjestelee Pandoraa kuntoon tuleville vierailleen. Arkiset askareet keskeytyvät, kun hänen ensirakkautensa vuosien takaa ilmestyy paikalle. Enää Alexin äiti ei voi ohittaa kysymyksiä menneisyydestään. Pian Pandoran lipas olisi avattava, vaikka se tuhoaisi hänen perheensä.

Oliivipuu on kertomus perheestä, ystävistä ja rakastetuista, auringonkultaisista kesäpäivistä ja salaisuuksista vanhan oliivipuun varjoissa. Rakastettu kertoja Lucinda Riley avaa hurmaavalla tavalla näkymän mieheksi kasvavan pojan sydämeen, joka on puhdasta kultaa.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Tuukka Pekkanen
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
16h 34min
sivua E-kirja:
360
Kategoriat:
Kielet:
suomi
Julkaistu:
18.10.2021
Äänikirjan kustantaja:
Bazar
ISBN Äänikirja:
9789523762084
E-kirjan kustantaja:
Bazar
ISBN E-kirja:
9789523762077

© Bazar (Äänikirja)

© Bazar (E-kirja)