Oma valinta: Minä myyn seksiä- Päivi Ahtiala

Arvostelu 4
5h 16min
125 E-kirjan
bookCoverFor

Yhteenveto

Beibi, kutsu mua seksityöntekijäksi.

Mistä seksityöntekijät haaveilevat ja mitä he puhuvat keskenään kahvipöydässä? Kuka seksityössä alistaa ja ketä? Ovatko kaikki seksipalvelujen myyjät päihdeongelmaisia ihmiskaupan uhreja ja ostajat onnettomia peräkammarin poikia ja reppanoita, jotka saavat vain rahalla? Milloin seksityö voimauttaa?

Kirjassa viisi suomalaista harkiten, vapaaehtoisesti ja eettisesti seksipalveluja myyvää naista kertoo ammatistaan, elämästään, toiveistaan, peloistaan ja iloistaan. Heillä on kokemusta seksialan eri töistä yhteensä kymmeniä vuosia. Nyt he kertovat suoraan, mikä seksityössä on hauskaa ja mikä vähemmän hauskaa, mikä suomalaisessa parituslainsäädännössä pännii ja miksi seksipalveluiden myyminen on feministinen teko.

On aika raottaa mystisyyden verhoa ja kertoa, millaista seksityöntekijän arki on verkkosukkahousujen ja vellinkeiton välillä tasapainoillessa. Tervetuloa matkaan!

Oma valinta -kirjan kirjoittajat Miia, Johanna, Sara, Elina ja Susanna ovat suomalaisia seksityöntekijöitä. Kirjan kuvat on piirtänyt Julie Saltbacka. Kirjaryhmää ohjasi YTM Päivi Ahtiala, joka on pitkän linjan sote-ammattilainen ja Pro-tukipiste Tampereen entinen yksikönjohtaja. Kirja sai alkunsa, kun seksityöntekijöiden ammattia pohtiva ryhmä halusi kertoa seksityön sisällöstä ja haasteista suomalaisille.
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
5h 16min
E-kirjan sivumäärä:
125
Kielet:
suomi
Julkaistu:
1.6.2022
Äänikirjan kustantaja:
Into Kustannus
ISBN Äänikirja:
9789523518681
E-kirjan kustantaja:
Into Kustannus
ISBN e-kirja:
9789523519008

© Into Kustannus (Äänikirja)

© Into Kustannus (E-kirja)