Onneksi äitini kuoli

Arvostelu 4.2
10h 3min
221 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Rakkaudella äidille. Kaikesta huolimatta.

Koskettava ja aidosti hauska kertomus siitä, miten äitinsä unelmaa toteuttaneen lapsitähden elämä alkaa vasta äidin kuoleman jälkeen.

Jennette McCurdyn äidin suurin toive on, että hänen tyttärestään tulisi tähti, ja Jennette on valmis ihan mihin vain tehdäkseen siitä totta. Kunnianhimoisen äidin mielestä kuusivuotias on sopivan ikäinen aloittamaan näyttelijän uran, syömisestä huomautteleminen on huolenpitoa ja tyttären rahoista huolehtiminen kuuluu äidille.

Jennette nousee hittisarja iCarlyn myötä tunnetuksi, alkaa saada paniikkikohtauksia, rypee häpeässä ja kehittää itselleen alkoholiongelman. Seuraavassa sarjassa Jennette nousee pääosaan, mikä vain vahvistaa pahoinvoinnin kierrettä.

Kun äiti kuolee syöpään, Jennette alkaa ymmärtää, että voi vihdoin asettaa oman hyvinvointinsa etusijalle.

Jennette McCurdy on iCarly-, Sam & Cat- ja Between-sarjoista tunnettu entinen yhdysvaltalaisnäyttelijä ja lapsitähti. Vuonna 2017 hän lopetti näyttelemisen ja on keskittynyt sittemmin kirjoittamiseen ja ohjaamiseen.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Saara Pääkkönen

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

10h 3min

Sivua:

221

Kielet:

suomi

Julkaistu:

10.8.2023

Äänikirjan kustantaja:

Johnny Kniga

ISBN Äänikirja:

9789510496046

E-kirjan kustantaja:

Johnny Kniga

ISBN e-kirja:

9789510496039

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Onneksi äitini kuoli – E-kirja, Äänikirja

Hyvin kirjoitettu elämänkerta, joka imaisee mukaansa. Koskettava, hauska ja raadollisen rehellinen kuvaus vaikeasta suhteesta omaan vanhempaan.

Oona-Kaisa

Anna Airola aivan täydellinen lukija tälle kirjalle!

Janna

Mukaansatempaava elämäkerta, mikä oli pakko saada kuunnella loppuun mahdollisimman nopeaa alotettuaan! Kipeä ja syvällinen tarina, josta löyty paljon huumoria ja kepeyttäkin. Anna Airolan nuorekas ääni oli kyllä aivan nappivalinta lukijaksi Mccurdyn tarinalle.

Iida

Tämä kirja on erilainen kuin muut lukemani kirjat. Todella mielenkiintoinen teos narsistin lapsena sekä lapsinäyttelijänä olemisesta. Suorat kuvaukset suhteesta narsistiseen äitiin ja syömishäiriöihin tekevät kirjasta osittain rajun, mutta toisaalta se on juurikin se syy, miksi tämä kirja on niin loistava. 🌟 Anna Airolan ääni sopii mielestäni tälle kirjalle täydellisesti! 🙌🏼

Sofia