Operaatio Huulituli- Anna Hallava

Arvostelu 4.3
7h 26min
145 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Fantasianmakuinen chick lit -herkkupala nuorille

Hersyvän hauskan Sammakkoprinsessan teospari, jossa teinikeiju Ofelia yrittää kiertää suudelmakieltonsa lemmenliemillä - katastrofaalisin seurauksin.

14-vuotias Ofelia viettää kaksoiselämää - tavallisella yläasteella hän on kuin kuka tahansa teini, mutta keijuvaltakunnassa häntä ollaan vihkimässä kruununprinsessaksi. Kummassakin todellisuudessa suurinta huolta aiheuttaa poikaystävän hankkiminen, mikä on kuningattaren antaman Keijulahjan takia enemmän kuin haasteellista. Ainakin ennen kuin Ofelia kuulee kielletystä taikaliemestä, Huulitulesta...Operaatio Huulituli pursuaa chick lit -tyyliin kommelluksia ja tyttöenergiaa, ja loppuratkaisu on sulaa sokeria!

Anna Hallava (s. 1974) asuu pääkaupunkiseudulla ja on ammatiltaan kieltenopettaja. Hänen esikoisteoksensa Sammakkoprinsessa (2015) löysi heti lukijansa.

"Anna Hallavan esikoisteos on ehdottomasti yksi parhaista nuortenkirjoista mitä olen vähään aikaan lukenut." –Lukutoukan kulttuuriblogi

"Kirja oli kerrassaan hurmaava, kielellisesti vetovoimainen ja älyllinenkin.— Sisäinen teinini kiittää ja kumartaa monista nauruista ja positiivisesta asenteesta."–Anun ihmeelliset matkat -blogi

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
7h 26min
Sivut:
145
Kielet:
suomi
Julkaistu:
16.12.2020
Äänikirjan kustantaja:
WSOY
ISBN Äänikirja:
9789510464519
E-kirjan kustantaja:
WSOY
ISBN e-kirja:
9789510417256
0