Ota tila haltuun- Viv Groskop

Arvostelu 3.8
5h 17min
134 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Inspiroiva teos selvittää, mikä on vaikuttavien naispuhujien salaisuus ja miten jokainen voi löytää oman äänensä puhujana.

Michelle Obama säteilee esiintyessään lämmintä oman-arvontuntoa. Angela Merkel on rauhallisen asiantuntemuksen ruumiillistuma. Oprah puhuu hypnoottisesti ja vangitsee kuulijoiden mielenkiinnon. Innostavassa ja käytännönläheisessä kirjassaan Viv Groskop selvittää monien naisvaikuttajien esiintymisen salaisuuden: miten he ottavat tilan haltuun, ovat yleisön edessä ja puhuvat pienentämättä itseään?

Tähtipuhujista Groskop kääntää katseensa tavalliseen esiintyjään. Moni nainen osaa esiintyä ja muotoilla asiansa mutta epäilee kykyjään ja asettaa riman liian korkealle. Ota tila haltuun tarjoaa harjoituksia ja vinkkejä, jotka auttavat sietämään esiintymisjännitystä, luopumaan perfektionismista ja löytämään oman tyylin puhujana. Groskopin tärkein oppi onkin: sinun ei tarvitse olla täydellinen puhuja pitääksesi loistavan puheen.

Viv Groskop (s. 1973) on brittiläinen toimittaja, stand up -koomikko ja kirjailija. Hänen aiempi teoksensa Älä heittäydy junan alle etsi elämänoppeja venäläisistä klassikoista ja keräsi Suomessa suuren suosion.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Heli Naski

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

5h 17min

Sivut:

134

Kielet:

suomi

Julkaistu:

12.2.2021

Äänikirjan kustantaja:

Otava

ISBN Äänikirja:

9789523007888

E-kirjan kustantaja:

Otava

ISBN e-kirja:

9789523007895