Paganini ja paholainen

- Lars Kepler

Arvostelu 4
17h 52min
391 Sivua
Joona Linna
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Hengästyttävän vauhdikas trilleri arkaluontoisista asekaupoista, kiristyksestä, viulunsoitosta - ja kuolemankin ylittävästä sopimuksesta paholaisen kanssa.
Ruotsin aseviennin päätöksistä vastaava Carl Palmcrona löydetään hirttoköydestä edustuskodistaan Östermalmilta. Huone on täysin kalustamaton, eikä lähellä ole mitään, minkä päälle Palmcrona olisi voinut kiivetä. Silti tapaus vaikuttaa itsemurhalta.
Tukholman edustalta löytyy kuollut nainen holtittomasti ajelehtivasta moottoriveneestä. Naisen keuhkot ovat täynnä vettä, mutta vaatteet ja vene eivät ole märkiä. Onko kyseessä onnettomuus? Rikoskomisario Joona Linna alkaa tutkia arvoituksellisia kuolemia ja löytää niiden välille yhteyden. Samalla hän oivaltaa, että kolmaskin ihminen on hengenvaarassa.

Nimimerkki Lars Keplerin takana on ruotsalainen kirjailijapariskunta Alexander Ahndoril (s. 1967) ja Alexandra Coelho Ahndoril (s. 1966). Heidän saumaton yhteistyönsä Lars Keplerinä alkoi rakkaudesta jännityskirjallisuuteen ja -elokuviin. Sittemmin Joona Linna -sarja on lunastanut paikkansa pohjoismaisen kirjallisuuden eturivissä. Kansainväliseksi ilmiöksi noussut sarja on myynyt maailmalla 12 miljoonaa kappaletta ja sitä on käännetty 40 kielelle. Sarja tunnetaan sietämättömän vetävästä kerronnasta ja hyytävästä jännityksestä. Sarjan päähenkilöitä ovat kovia kokenut mutta empaattinen rikoskomisario Joona Linna ja hänen luottoparinsa, fiksu ja jumalaisen kaunis Saga Bauer. www.larskepler.com

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Elina Uotila

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Osa:

2

Äänikirjan kesto:

17h 52min

Sivua:

391

Kielet:

suomi

Julkaistu:

15.10.2015

Äänikirjan kustantaja:

Tammi

ISBN Äänikirja:

9789513187446

E-kirjan kustantaja:

Tammi

ISBN e-kirja:

9789513162429

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Paganini ja paholainen – E-kirja, Äänikirja

Jaksoin melkein loppuun mutta sitten oli pakko lopettaa: huonoin dekkari pitkään aikaan. Liikaa väkivaltaa, liian arvattava, liian pitkä ja liikaa aivan turhia yksityiskohtia. Yksinkertainen rakenne, jotenkin liin osoitteleva. Ja 2 kirjoittajaa, ei toimi. En ymmärrä suosiota, kaikki skandit kyllä kuunneltu läpi mutta tämä kirja/kirjailijat hämmästyttävät. Valitan jos joku Kepler fani pahoittaa mielensä.

Vesa

Hyvää luettavaa

Jarno

Vähän tylsempi kun muut mutta silti en pitkästynyt kuunnellessa joten loistava oli!

Minttu

Taattua laatua👍

Sari