Painajaispuoti ja kamala kutituspulveri (e-äänikirja)

Painajaispuoti ja kamala kutituspulveri (e-äänikirja)

Lukupalat

Tietoa kirjasta

Varokaa aavetöhnää!

Uusi karmivan hauska Lukupalat-sarja kertoo neuvokkaasta Ninnistä, joka pestautuu kauppa-apulaiseksi eriskummalliseen Painajaispuotiin.

Ninni etsii töitä ja astuu rohkeasti sisään Painajaispuotiin. Myyntitiskin takaa hän löytää kaupan omistajan Kumma-Ukon, joka on tikahtumassa nauruun. Joku ketku on ripotellut tämän päälle aimo annoksen kutituspulveria!
Paikalle leijuu kauppakummitus Pertsa, ja yhdessä Ninnin kanssa he ryhtyvät etsimään käänteiskutituspulveria Painajaispuodin sokkeloista. Mutta nurkan takaa vastaan rullaluistelee ilkeä maamustekala Löllis, joka pilaa AINA kaiken...Uusi Painajaispuoti-sarja sopii kaikille jännityksen ja huumorin ystäville, joiden päätä eivät huimaa liskonsilmämunakkaat tai myrkkyleukojaan napsuttelevat pormestarilukit.

Magdalena Hai on maskulainen fantasiakirjailija, jonka kynästä lentää tekstiä steampunkista lastentarinoihin ja aikuisten novelleihin. Hain kirjat ovat saaneet monia palkintoja ja ehdokkuuksia (mm. LukuVarkaus, Runeberg Junior, Kirjava Kettu, Arvid Lydecken ja Topelius). Vapaa-aikanaan Hai kuuntelee örinämusiikkia ja makrokuvaa muurahaisia.

Teemu Juhani on Lontoossa asuva kuvittaja, sarjakuvataiteilija ja graafinen suunnittelija. Hän on tehnyt juliste- ja lehtikuvituksia sekä kuvittanut muun muassa Magdalena Hain lastenkirjan Kurnivamahainen kissa (Karisto, 2017).

E-kirja

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Painajaispuoti ja kamala kutituspulveri (e-äänikirja)