Pakattu aika

Kiireen imusta hallittuun hidasteluun

Arvostelu 4.1
5h 39min
106 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Työelämän ja arjen vaatimukset aiheuttavat riittämättömyyden tunnetta. Miten voidaan välttää kiireen ahnas imu? Miten rakennetaan rauhallinen ja tyyni arki?

Suositun Isän kasvatusoppi -kirjan kirjoittaja pohtii nyt työelämää. Teoreettisen tiedon hän on paketoinut selväsanaiseen, jutustelevaan kirjoitustyyliinsä. Kirjasta löytyy odottamattomia ja osuvia, mutta myös hyväntuulisen kriittisiä sivalluksia tehokkuusyhteiskunnan vaatimuksia kohtaan. Yksi Hakalan lempiteemoista on hidas elämä. Hän kysyy, mihin on kadonnut lapsuutemme yhteisöllisyys, mikä panee modernin ihmisen yhä uudestaan yhä haastavampien kokemusten keskelle ja millaisista aineksista arkipäivän luovuus sikiää - vai sikiääkö ensinkään?

Kirja tarjoaa vinkkejä arjen hallintaan, kiireen eliminointiin, onnellisen elämän olemukseen, pinnallisen tiedon ongelmiin ja tavaran runsaudesta koituviin alituisiin valinta- ja tilaongelmiin. Löydä kiireetön, leppoisa ja omista lähtökohdistasi perusteltu elämäntapa!

Kirjailija(t):

Muoto:

Äänikirjan kesto:

5h 39min

Sivua:

106

Kielet:

suomi

Julkaistu:

29.11.2021

Äänikirjan kustantaja:

Gummerus

ISBN Äänikirja:

9789512427529

E-kirjan kustantaja:

Gummerus

ISBN e-kirja:

9789512084746

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Pakattu aika –
E-kirja, Äänikirja

Loistavasti kuvattu ajankohtaista elämänmenoa.Huumorilla höystettyä.Kiitos!Suosittelen!

Riitta

Tuntui että suurin osa näkökulmista oli jo tuttuja muista samaa aihepiiriä käsittelevistä kirjoista. Syyllistyy myös self-helpin helmasyntiin, eli ongelmaa kuvaillaan osuvasti, mutta sille ei oikein löydy konkreettista ratkaisua.

Risto

Herättelevää tekstiä ajan ilmiöistä, kiitos!

Pauliina