Palaudu ja vahvistu

Vähennä stressiä ja jaksa paremmin

Arvostelu 4
7h 38min
153 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Tätä on toivottu! Suosikkikirjailijan opas arjen palautumiseen.

Puolet työikäisistä suomalaisista kokee väsymystä, joka tekee arjessa jaksamisesta hankalaa. Moni on huomaamattaan stressaantunut ja ahdistunut ylikuormituksen seurauksena. Riittävä unikaan ei välttämättä korjaa oloa.

Usein ajatellaan, että palautuminen liittyy vain urheiluun. Hektinen elämä voi kuitenkin olla keholle ja mielelle kuin jatkuvaa urheilusuoritusta. Elämä voi myös heittää tiellemme vaikeita tapahtumia, jotka kuormittavat kohtuuttomasti. Siksi jokainen meistä tarvitsee palautumista. Kirja opettaa palautumisen taitoja, jotka paitsi vähentävät väsymystä, myös vahvistavat jaksamista arjessa. Elimistön omat korjausmekanismit käynnistyvät, kun keho ja mieli rauhoittuvat uusien taitojen myötä.

DI Kaisa Jaakkola on hyvinvointivalmentaja, luennoitsija ja mindfulness- ja joogaohjaaja. Kaisa Jaakkola toi kehon hormonitasapainon ja palautumisen tärkeyden suuren yleisön tietouteen muun muassa kirjallaan Hyvän olon hormonidieetti. Jaakkola on kirjoittanut useita suosittuja tietokirjoja hyvinvoinnista ja hormonien vaikutuksesta terveyteen.

Kirjailija(t):

Muoto:

Äänikirjan kesto:

7h 38min

Sivua:

153

Kielet:

suomi

Julkaistu:

14.9.2018

Äänikirjan kustantaja:

Tammi

ISBN Äänikirja:

9789520402082

E-kirjan kustantaja:

Tammi

ISBN e-kirja:

9789520402075

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Palaudu ja vahvistu –
Äänikirja, E-kirja

Ajatuksia herättävä.

Maija

Ihan hyvä. Kannatti kuunnella. Kuultuna nuo pitkät joogaohjeet olivat pitkästyttäviä. Olisin halunnut kuulla enemmän ylivirittyneisyyden oireista ja toipumisen kestosta.

Hannu

Paljon tietoa antava eri itsehoito- tavoista.

Zanette

Paras lukemani kirja palautumisesta, lukija miellyttävä.

Tanja