Palavaa lunta- Eve Hietamies

Arvostelu 4
7h 52min
194 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Riikan taistelu ulos huumehelvetistä.

Traaginen ja koskettava dokumenttiromaani naisia alistavasta, raadollisesta päihdemaailmasta sekä perustuksia myöten tuhoutuneen elämän jälleenrakentamisesta.

Hyvinkääläinen Riikka Tuomi, 40, kokeili ensimmäistä kertaa alkoholia yhdeksänvuotiaana ja pilveä 11-vuotiaana. Teini-ikäisenä hän käytti huumeita säännöllisesti. Alkoi kaksi vuosikymmentä kestänyt huumehelvetti, johon mahtui niin rikoksia, huumeita kuin väkivaltaisia ihmissuhteita. Lopulta Riikka sai riuhtaistua itsensä irti vertaistuen avulla. Hän tietää, millaista on elää syvällä päihteiden maailmassa, kodittomana ja väkivallan uhrina. Nykyään hän kerää kokemusta elämästä huumeista toipuvana addiktina. On hänen vuoronsa auttaa.

Riikka kertoi Eve Hietamiehelle traagisesta ja järkyttävästä elämästään, mistä syntyi suuria tunteita herättävä selviytymistarina.

Eve Hietamies on kirjailija, toimittaja ja käsikirjoittaja, joka tunnetaan muun muassa suosituista Antti Pasas -romaaneistaan sekä tv-sarjojen Kovaa maata, Sydän toivoa täynnä ja Tauno Tukevan sota kirjoittajana.

Kirjailija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

7h 52min

Sivut:

194

Kielet:

suomi

Julkaistu:

22.2.2023

Äänikirjan kustantaja:

Docendo

ISBN Äänikirja:

9789523824713

E-kirjan kustantaja:

Docendo

ISBN e-kirja:

9789523824706

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Palavaa lunta – E-kirja, Äänikirja

Hyvä kirja!

Ella

Asiatietoa,ajatuksia herättävä. Ymmärrystä öisäävä. Suosittelen kaikille jotka haluavat tietää ymmärtää addiktiota,

Tiina

Hyvin kirjoitettu. Aina laittaa miettimään asioita, yksi erilainen näkökanta elämään. Surullista, mutta totta. Kannattaa sivistää itseään tällä.

Ninni

Tämä oli tosi hyvä. Kaunistelematon. Itse tuota maailmaa tunteneena samaistuttava. Kiitos Riikka kun kerroit sun tarinan. Kirjasta välittyi, että olet todellinen taistelija ja niin vahva. Kirjaa voi todella suositella aihetta tunteville, ja erityisesti niille ketkä ei tunne. Tämän jos minkä luulisi ja toivoisi avaavan ihmisten silmiä. Jos edes joku,mieluiten iso joukko ihmisiä muuttaisi asenteitaan addikteja kohtaan. Näkisi, että ihminen on addikti(kin)

Satu-Johanna

Vaikuttava lukukokemus kaikessa riippuvuudessa ja itsensä hylkäämisessä. Surullinen lapsuus eikä liene ainoa sellainen maassamme. Suojelusenkelit olivat Riikan lähettyvillä monta kertaa 💞 Hienoa että olet päässyt irti aineista ja löytänyt itseäsi ja eheää elämää. Toivon elämääsi hyvinpitelyä kaikissa muodoissa sinulta sinulle 🤲🏽 Elämä on ikuista kasvua ja oivaltamista ja sinulla on siihen kyky. Lukija oli myös hyvä.

Hippe

Rehellinen kuvaus karuista vuosista, itselle niin tuntematon ja hätkähdyttävä maailma.

Petra

Hyvin avattu vaikean aiheen ympäriltä monta stigmaa. Hienoa rohkeutta Riikalta ja kaikkea hyvää tulevaan!

Satu

😊

👍🏻

Jarna

Hyvä kirja

Minna

Sisällöltään samantyylinen tarina, mitä muissa vastaavissa kirjoissa, mutta silti jokainen kertomus on koskettava.

Suvi

Koskettava tarina ❤️

Milla

Ok

riina

Opettavainen tarina sanoisinko pysäyttävä. Ja hienoa että Riikka jakoi tarinansa. Kaikkea hyvää hänen elämäänsä ja hatun nosto hänelle Tekee tärkeää työtä🙋‍♀️

Anu

Pysäyttävä ja silmiä avaava kirja. Suosittelisin kaikille addiktien omaisille, tuki-ihmisille ja ystäville. ❤️

Martta

Kuvaava ja selkeä. Upposi hyvin

Milla