Palermotien taivaallinen laulu- Annette Bjergfeldt

Arvostelu 4.1
12h 37min
258 E-kirjan
bookCoverFor

Yhteenveto

Palermotien taivaallinen laulu on elämänmyönteinen ja mieleenpainuva romaani vuosisadan rakkaustarinan metsästyksestä ja siitä, miten jatkaa eteenpäin suurista menetyksistä huolimatta.

Riemukkaasti pirskahtelevassa romaanissa kolme sukupolvea asuu saman katon alla Amagerin saarella Kööpenhaminan kupeessa. Kirjassa vieraillaan myös Pariisin oopperassa ja Sowalskaja-sirkuksessa Pietarissa. Lumoava maagisen realismin elementeillä maustettu perhesaaga on kiihkeä rakkaudenjulistus taiteen ja musiikin puolesta.

Annette Bjergfeldt (s. 1961) on tanskalainen taiteellinen monilahjakkuus. Hän on paitsi kirjailija myös palkittu ja Grammy-ehdokkaaksi valittu laulaja-lauluntekijä, kuusi levyä julkaissut artisti, kuvataiteilija ja tunnettu laulunkirjoittamisen opettaja. Hän järjestää usein musiikkityöpajoja vangeille ja kehitysvammaisille lapsille. Bjergfeldtin musiikin ymmärrys hehkuu hänen melodisessa ja lyyrisessä proosassaan.

Lukijoiden ja kriitikoiden sydämet valloittanut Palermotien taivaallinen laulu oli ehdolla arvostetun Martha-palkinnon, Mofibo-palkinnon ja BogForumin esikoisromaanipalkinnon saajaksi. Kirja ylsi tanskalaisten bestseller-listojen ykkössijalle, ja sen käännösoikeudet on myyty 17 maahan.
Kirjailija(t):
Kääntäjä(t):
Outi Menna
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Äänikirjan kesto:
12h 37min
E-kirjan sivumäärä:
258
Kielet:
suomi
Julkaistu:
14.1.2022
Äänikirjan kustantaja:
Into Kustannus
ISBN Äänikirja:
9789523518742
E-kirjan kustantaja:
Into Kustannus
ISBN e-kirja:
9789523519060

© Into Kustannus (Äänikirja)

© Into Kustannus (E-kirja)