Paljain jaloin

- Laura Save

Arvostelu 4.3
7h 49min
249 sivua
bookCoverFor

Yhteenveto

"Tämä on elämäni mustin päivä."

Laura, tuore äiti ja aviovaimo, saa puhelun lääkäriltä magneettikuvauksensa tuloksista. Diagnoosi on tyly. Polven kierukkavammaepäily muuttuu osteosarkoomaksi, reisiluuhun pesiytyneeksi luusyöväksi. Lauralla, nuorella lääketieteen opiskelijalla, on edessään toisenlaisten opintojen aika. Mitä seuraavaksi tapahtuu? Pitääkö jalka amputoida? Kuinka käy Otso-pojan ja Sofia-puolison?

Paljain jaloin on elämästään kertaheitolla ulos temmatun ihmisen vimmainen, osittain muistoihin ja päiväkirjamerkintöihin pohjautuva teos, joka kääntyy lohdulliseksi kertomukseksi vaivihkaa ohikiitävien päivien merkityksestä.

Laura Save (1983–2012) oli lääketieteen kandidaatti, yhden pojan äiti, istumalentopalloilija, palstaviljelijä sekä vastapaahdettua kahvia, suklaata ja isoja kissoja rakastava kynäilijä. Save ehti työskennellä mm. osastonsihteerinä, joulukorttien yölajittelijana, kaupan kassaneitinä, vaalitoimitsijana, itsepuolustusopettajana, gastroenterologisen kirurgian harjoittelijana sekä perinnöllisyyslääketieteen amanuenssina. Hän menehtyi ennen kuin sai tiedon kirjansa julkaisusta.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
7h 49min
sivua E-kirja:
249
Kielet:
suomi
Julkaistu:
29.1.2021
Äänikirjan kustantaja:
WSOY
ISBN Äänikirja:
9789510471463
E-kirjan kustantaja:
WSOY
ISBN E-kirja:
9789510397664

© WSOY (Äänikirja)

© WSOY (E-kirja)