Palkintona rakkaus / Ylpeys ja nautinto

Palkintona rakkaus / Ylpeys ja nautinto

Tietoa kirjasta

Palkintona rakkaus
Isoisän vaatimukset saivat Stavrosin repimään hiuksiaan turhautuneisuudesta, mutta sitten hän keksi tavan huijata vanhaa miestä ja samalla saada hiukan hupia itselleen: hän veisi vihille Callin, tavallisen kreikkalaistytön - heidän avioliittonsa kestäisi vain puoli vuotta, mutta sen ajan he voisivat nauttia toisistaan kaikin tavoin…



Ylpeys ja nautinto
Miranda loikkasi kirkaisten vuoteesta ja hapuili hätäisesti peitettä alastoman vartalonsa peitoksi. Kun hän oli illalla mennyt nukkumaan, hän oli ollut talossa yksin. Nyt siellä oli mies. Ja hänen vuoteessaan!

Gianni tuijotti häkeltyneenä sähäkkää punapäätä, joka onnistui näyttämään yhtä aikaa sekä pelästyneeltä että uhmakkaalta. Hän oli saapunut tätinsä talolle keskellä yötä ja vajonnut lopen uupuneena vierashuoneen sänkyyn – ja herännyt sitten vertahyytävään huutoon. Kyseessä oli selvästikin valitettava sekaannus. Gianni oli tullut maalle lepäämään, mutta ensimmäiseksi hänen oli vakuutettava villisti häntä tuijottava kaunotar siitä, ettei hän ollut tullut tänne katalissa aikeissa.

E-kirja

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Palkintona rakkaus / Ylpeys ja nautinto