Panoksena sydän- Simona Ahrnstedt

Arvostelu 3.7
13h 56min
269 sivua
bookCoverFor

Yhteenveto

Viihdyttävää, sähäkkää, älykästä ja modernia – kerta kaikkiaan ahmittavaa!

”Panoksena sydän on kuin ylellinen konvehti – sen haluaa samanaikaisesti sekä nautiskella hitaasti että hotkaista kerralla.” – Lottens Bokblogg

Nuorina he olivat järjettömän rakastuneita, kunnes kaikki särkyi hetkessä. Viisitoista vuotta myöhemmin Dessie, entinen eliittisotilas, on arvostettu turvallisuusasiantuntija. Kova ulkokuori suojaa sodassa ja rakkaudessa, mutta sisimmässään hän käy jatkuvaa kamppailua.

Vuosien ajan Sam hautoi kostoa Dessien petoksesta. Nyt hän on menestyneen hotelli-imperiumin johtaja, eikä ole nähnyt Dessietä aikoihin. Mutta kun Sam alkaa saada tappouhkauksia ja tarvitsee henkivartijan, ottaa kohtalo ohjat. Yksi katse riittää kertomaan kaiken – tällä kertaa he laittavat sydämet peliin.

Simona Ahrnstedtin (s. 1967) romanttiset ja viihdyttävät lukuromaanit ovat hyvin kirjoitettuja, vetäviä ja seksikkäitä. Tarinat sisältävät vahvoja naisia, huumoria ja värisyttävää rakkautta. Pelkästään Ruotsissa hänen kirjojaan on myyty yli 800 000 kappaletta ja niitä on julkaistu 23 maassa. Koulutukseltaan Ahrnstedt on psykologi. Hän asuu Tukholman lähistöllä kahden teini-ikäisen lapsensa kanssa.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Virpi Vainikainen
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
13h 56min
sivua E-kirja:
269
Kielet:
suomi
Julkaistu:
16.6.2022
Äänikirjan kustantaja:
WSOY
ISBN Äänikirja:
9789510454633
E-kirjan kustantaja:
WSOY
ISBN E-kirja:
9789510454626

© WSOY (Äänikirja)

© WSOY (E-kirja)