Paperilla toinen- Emmi-Liia Sjöholm

Arvostelu 3.5
3h 51min
110 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Häikäisevän taitava omakohtainen esikoisteos

Paperilla toinen on aseistariisuvan avoin kirja naiseudesta ja äidiksi kasvamisesta.

Toimittaja Emmi-Liia Sjöholm kirjoittaa omasta elämästään, seksistä, tarpeesta miellyttää miehiä, 14-vuotiaana tehdystä abortista, siitä kuinka hänestä tuli parikymppisenä äitipuoli, kuinka hän lopulta sai oman lapsen, rakkaudesta, halusta, itsen etsimisestä ja vähän löytämisestäkin. Paperilla toinen on Sjöholmin esikoinen. Hänen tyylinsä on niin ilmavaa ja vaivatonta, että tekstiä melkein ennemmin hengittää kuin lukee.

Emmi-Liia Sjöholm on freelancetoimittaja, joka kirjoittaa mm. Me Naisiin ja Helsingin Sanomiin. Paperilla toinen on hänen ensimmäinen kirjansa.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

3h 51min

Sivut:

110

Kielet:

suomi

Julkaistu:

9.1.2020

Äänikirjan kustantaja:

Kosmos

ISBN Äänikirja:

9789523520318

E-kirjan kustantaja:

Kosmos

ISBN e-kirja:

9789523520301

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Paperilla toinen – E-kirja, Äänikirja

Paska kirja. Taas näitä minäminäminä kertomuksia .. ketä kiinnostaa lukea kuinka ”pieraisen hiljaa tunkemalla sormet takapuoleen. ”Tarina poukkoilee tyyliin kuusi lausetta ja uusi luku. Kirja jossa ei tapahdu yhtään mitään ja sekin mitä tapahtuu on kummallisessa epäjärjestyksessä eikä lukija saa kiinni mitä tässä nyt halutaan sanoa. Uskomatonta että kuuntelin tämän ja haaskasin aikaani ja maksettua lukuaikaani . Ou shit !

Eevi

Todella sekava, vaikea pysyä kärryllä aikajanassa.

Vuokko

Kuuntelukokemus oli yllättävä, koska kirjan nimi ei antanut osviittaa mistä kirja kertoisi. Ihan viihdyttävä tarina, jaksoin kuunnella loppuun, mutta onneksi ei kestänyt yhtään pidempään.

Essi

Pidin lukijasta kovasti. Tarina oli seksiä seksiä seksiä, vaikka nimen perusteella ei olisi luullut

Hanna

Sekava kuvaus

Hanna

Kerrankin rehellistä ja aitoa, häpeilemätöntä kuvausta naisen elämästä. Kiitos 😊👍

Pia

Sekalainen kokoelma kolmikymppisen muisteluita. Seksikokemukset aika runsaasti esillä. En tiedä oliko kirjan anti nyt mitenkään ihmeellinen, mutta ihan kepeä kuunnella. Lukijan lakoninen, hieman lapsekas ääni sopi tähän mainiosti.

Maria

Omaelämäkerralliset kirjat on aina kiinnostavia, mutta tän kohdalla fyysisen kirjan kautta saisi paremmin kiinni juonen kulusta

Anna

Todella huono, lässyttävä lukija. Pilasi kuuntelukokemuksen.

Laura

Poukkoileva kerronta, välillä vaikea hahmottaa ollaanko nyt historiassa vai nykyhetkessä.

Jannica

Tilanteesta ja tunteesta toiseen

Paperilla toinen vie samaistuttaviin mielenmaisemiin läpi nuoruuden, varhaisaikuisuuden ja kolmekymppisyyden. Reilun kolmen tunnin kuuntelussa ehtii käymään läpi eri tunnetiloja, ajatuksia ja muistoja. Lukijan ääntä oli erittäin miellyttävä kuunnella ja tämä sopi mielestäni hyvin kirjan sisältöön. Toi samaistuttavuutta kuunteluelämykseen.

Virpi

Kiinnostava kirja itselle kaukaisesta aiheesta. Piti otteessaan alusta asti.

Hyvä kirja

Ilona

Paljaita välähdyksiä

En tiedä miksi halusin kuunnella tämän loppuun kun huomasin että en taida olla kohderyhmää (jos niin voi kirjasta sanoa!?!). Jotenkin niin paljasta vaikka vain pieniä hetkiä kerrallaan.

SS