Paperipalatsi- MIranda Cowley Heller

bookCoverFor

Tuleva julkaisu

Äänikirja: 8.8.2022

E-kirja: 8.8.2022

Yhteenveto

Rakkautta, valheita ja salaisuuksia meren rannalla

Kaikkia valintoja emme tee itse, mutta silti ne kääntävät elämämme suunnan. Miranda Cowley Hellerin menestysromaani kertoo naisesta kahden rakkauden välillä. Voiko vielä valita toisin, vai onko menneisyyden paino liian raskas?

On utuinen kesäaamu rakkaassa, ränsistyneessä huvilassa Cape Codissa. Elle on juuri pettänyt miestään nuoruudenrakkautensa kanssa ja kysyy nyt itseltään: miten tästä eteenpäin? On tullut aika valita nykyhetken ja tulevaisuuden, toteutuneen ja toteutumattoman rakkauden välillä. Mutta valinnan hetkellä on kohdattava myös salaisuus, joka heidät kerran erotti. Paperipalatsi on raastava ja lumoava romaani intohimosta, rakkaudesta, pelosta ja perheiden tuhoavista salaisuuksista. Cape Codin luonto ja täyttymättömän rakkauden kuvaus luovat tenhoavan tunnelman, joka pitää lukijan otteessaan viimeiselle sivulle.

"Tulvillaan salaisuuksia ja kaipausta" NPR

Miranda Cowley Heller kasvoi taiteilijoiden ja kirjailijoiden perheessä New Yorkissa. Hän on johtanut HBO:n draamatuotantoa, ja hänen vastuullaan ovat olleet mm. Sopranos, Mullan alla ja Langalla (The Wire). Hän vietti lapsuutensa kesät Cape Codissa ja asuu nyt Kaliforniassa ja Lontoossa. Paperipalatsi on hänen ensimmäinen romaaninsa.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Tuulia Tipa
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Kielet:
suomi
Julkaistu:
8.8.2022
Äänikirjan kustantaja:
Tammi
ISBN Äänikirja:
9789520440565
E-kirjan kustantaja:
Tammi
ISBN E-kirja:
9789520440961

© Tammi (Äänikirja)

© Tammi (E-kirja)