Paras

Arvostelu 4.3
6h 41min
140 Sivua
Larssen
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Ajattele kuin voittaja

Kirjassaan Paras mentaalivalmentaja Erik Bertrand Larssen paljastaa, mikä erottaa voittajan muista ja mikä on ominaista heille, jotka elävät unelmaansa. Kenestä tahansa voi tulla voittaja. Kenestä tahansa voi tulla paras.

Miten saat itsestäsi kaiken irti – ja saavutat paremmat tulokset kuin uskoitkaan? Mentaalivalmentaja Erik Bertrand Larssen auttaa työkseen huippu-urheilijoita, liike-elämän johtoa ja aivan tavallisia ihmisiä tavoitteidensa saavuttamisessa niin arjessa kuin huippusuorituksissakin. Larssen on koonnut kirjaan vuosikymmenten aikana hankkimansa tiedon ja kokemukset, ja haluaa nyt auttaa sinua pääsemään tavoitteeseesi. Menetelmät ovat osoittautuneet lyömättömiksi yhä uudelleen ja uudelleen.

Paras on kirja täynnä voimaa. Se rohkaisee ajattelemaan uudella tavalla, haastamaan itsesi ja etsimään rajoja mukavuusalueesi ulkopuolelta. Pystyt parempaan kuin luuletkaan!

Erik Bertrand Larssen (s. 1973) on Norjan suosituin puhuja ja mentaalivalmentaja. Koulutukseltaan hän on upseeri, laskuvarjosotilas ja taloustieteilijä. Työskenneltyään vuosia finanssialalla hän perusti oman yrityksen, jossa hän valmentaa yritysjohtajia, huippu-urheilijoita, poliitikkoja ja esiintyviä taiteilijoita. Erik Bertrand Larssenin kirjoja on käännetty jo 13 kielelle, ja ne ovat nousseet monessa maassa bestsellerlistojen kärkeen.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Päivi Kivelä

Muoto:

Sarja:

Osa:

1

Äänikirjan kesto:

6h 41min

Sivua:

140

Kielet:

suomi

Julkaistu:

3.4.2019

Äänikirjan kustantaja:

Bazar

ISBN Äänikirja:

9789522798039

E-kirjan kustantaja:

Bazar

ISBN e-kirja:

9789522792198

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Paras –
E-kirja, Äänikirja

Kirja antaa aina uutta perspektiiviä. Olen lukenut/kuunnellut sen nyt 4 kertaa elämän eri vaiheissa ja aina oppinut jotain uutta.

Emmi

Mainio kirja, hyvä muistutus siitä mitä itsekin voi olla. Tsemppaava.

Kati

Just Great

Jesper

On tullut luettua tämä kirja kahdesti ja nyt kuuntelin sen kolmannen kerran. Paras Erikin kirja ja hyödyllinen siinä mielessä että kuvaa hyvin kuinka pienillä muutoksilla voi tulla parhaaksi.

Marko