Paras aika vuodesta

- Joanna Bolouri

Arvostelu 4.1
11h 27min
245 sivua
bookCoverFor

Yhteenveto

”Anna itsellesi joululahja jo etukäteen ja lue tämä kirja.” Heat

"Kerta kaikkiaan mahtava ja hillittömän hauska! Lukukokemus joka panee harkitsemaan tarkoin ennen kuin rakastuu tänä jouluna. Kirja sai naurun kyyneleet virtaamaan pitkin naamaani!"

– The Writing Garnet

Joulun ihme on tapahtunut: tänä vuonna Emilyn ei tarvitse lähteä Lontoosta yksin joulunviettoon vanhempiensa luokse Skotlantiin – mukaan lähtee hurmaava miesystävä. Ei enää naljailua ikuisesta sinkkuudesta, ei sääliviä katseita joulupöydässä. Mutta! Robert särkee Emilyn sydämen vain pari päivää ennen joulua. Eikä unikaan tule kun naapurissa ilakoidaan äänekkäästi joka yö. Miten ihmeessä Emily tulee vielä palkanneeksi tuon raivostuttavasti virnuilevan naapurinsa, Evanin, vara-Robertiksi? Hillittömän hauska matka vähän vinksahtaneen riemuperheen luo voi alkaa.

Joanna Bolouri on romanttisia komedioita kirjoittava brittikirjailija, jonka kirjailijaura alkoi 30-vuotiaana. Voitettuaan BBC:n käsikirjoituskilpailun hän siirtyi myyntityöstä käsikirjoittajien ja stand-up-koomikkojen tiimiin. Bolouri on kirjoittanut kuuden romanttisen komedian lisäksi artikkeleita ja kritiikkejä eri julkaisuihin. Hän asuu Glasgow’ssa tyttärensä kanssa.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Riina Vuokko
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Äänikirjan kesto:
11h 27min
sivua E-kirja:
245
Kielet:
suomi
Julkaistu:
16.11.2021
Äänikirjan kustantaja:
WSOY
ISBN Äänikirja:
9789510475607
E-kirjan kustantaja:
WSOY
ISBN E-kirja:
9789510475591

© WSOY (Äänikirja)

© WSOY (E-kirja)