Parisuhteen tunnelukot- Kimmo Takanen

Arvostelu 4.3
10h 40min
251 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Löydä avaimet onnelliseen parisuhteeseen.

Kimmo Takasen klassikkokirjat tunnelukoista saavat jatkoa parisuhdeteemalla! Miten tunnelukot ohjaavat käyttäytymistämme parisuhteessa? Runsaasti käytännön ohjeita ja harjoituksia, joiden avulla lukkoja voidaan yhdessä murtaa.

Toistamme parisuhteissamme usein samankaltaisia toimintamalleja, jotka aiheuttavat tyytymättömyyttä ja estävät meitä olemasta onnellisia. Tunnelukot saavat meidät käyttäytymään ristiriitatilanteissa lapsen tavoin. Tällöin emme osaa kertoa riittävästi tarpeistamme ja tunteistamme ja jäämme parisuhteessa vaille tarvitsemaamme hyväksyntää, arvostusta tai läheisyyttä ja päädymme kamppailemaan epämukavien tunteidemme kanssa.Suositun Tunne lukkosi -kirjan tekijä Kimmo Takanen pureutuu nyt erityisesti parisuhteen ongelmakohtiin ja antaa ratkaisun avaimet tunnelukkotyöskentelyn kautta. Kirja kuvaa 18 erilaista tunnelukkoa, kertoo miten ne ovat muodostuneet ja auttaa meitä tiedostamaan ja ymmärtämään niiden merkityksen parisuhteemme haasteissa. Esimerkkien avulla esitetään, millaisia tunteita ja millaista haitallista käyttäytymistä tunnelukot saavat aikaan parisuhteessa. Kirja tarjoaa avaimia suhteen lukkoihin, se tuo esille työmenetelmiä ja harjoituksia ja testejä, joiden avulla lukkoja voidaan yhdessä murtaa.

Kimmo Takanen toi tunnelukot suomalaisten tietoisuuteen Tunne lukkosi -kirjalla, josta on tullut jo suomalaisen self help -kirjallisuuden klassikko. Sittemmin kymmenet tuhannet ovat löytäneet hänen teoksistaan apua parempaan itsetuntemukseen ja avoimempaan itseilmaisuun. Takanen pitää yllä suosittua nettisivustoa tunnelukkosi.fi ja toimii skeematerapian kouluttajana.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

10h 40min

Sivut:

251

Kielet:

suomi

Julkaistu:

12.3.2019

Äänikirjan kustantaja:

WSOY

ISBN Äänikirja:

9789510439630

E-kirjan kustantaja:

WSOY

ISBN e-kirja:

9789510439692

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Parisuhteen tunnelukot – E-kirja, Äänikirja

🙏👍

Netrada

👍

Mikko

Jees

antti

Erittäin hyvä kirja. Voi ymmärtää paremmin itseään kuin puolisoaan. Kiitos Kimmo kattavasta ja asiantuntevasta kirjasta.

Tuula

👍

Janita

Mielenkiintoista kuunneltavaa

mikko

Kiitos oppimatkasta itseeni. Hyvä kirja

Mari

Hyvä

Joonas

Suosittelen pariskunnille!

Petri

Tärkeä kirja kaikille ihmissuhteista ja itsestään välittäville! Ei sovi vain parisuhteeseen vain kaikille! Iso suositus!!

Maja

Kannattaa lukea!

Katja

Täydellinen kirja itsensä kehittämiseen. Hyviä esimerkkejä erilaisista tilanteista, joita parisuhteessa tullut vastaan. Jatkoon!

Liisa

❤️

Kaisa

Voi että..tämä kirja olis pitäny lukea jo 50v.sitten..kun kaksi tunnevammaista avioutuu..ei siitä seuraa hyvää..kuuntelen uudelleen.

Kaarina

Tämä kirja pitäisi ihan jokaisen lukea! Kuinka paljon opinkaan sekä itsestäni että kumppanistani.

Suvi