Paten jalkapallokirja- Timo Parvela

Arvostelu 4.7
1h 35min
82 Sivut
Pate
bookCoverFor

Yhteenveto

Patella pallo hukassa?

Supersuosituista Ella ja kaverit -kirjoista tuttu, kaikkien rakastama mutta hieman hömelö Pate seikkailee jo toisessa omassa kirjassaan.

Pallokarhujen joukkue on osallistumassa tärkeään turnaukseen, mutta kavereiden hämmästykseksi keskushyökkääjäksi ei valitakaan Patea! Vaikka hän rakastaa jalkapalloa yli kaiken ja on aivan loistava pelaaja. Pate ei kuitenkaan jää tuleen makaamaan vaan päättää kasata turnaukseen oman jenginsä, Maailman parhaan joukkueen. Pelikavereiksi hän haluaa värvätä mm. Messin, Ronaldon ja Zlatanin, mutta heitä on aika vaikea saada kiinni. Onneksi Pate saa uusia ystäviä, joiden kanssa osallistuminen saattaa onnistua, kunhan rahat turnauksen osallistumismaksuun on saatu kokoon. Tosin kolmijalkainen koira, naapurin yhdeksänkymppinen Eino ja pullokassimies puistosta eivät ole kaikkien mielestä mikään dream team. Mutta ehkä innokkailla joukkuetovereilla on salattuja kykyjä?

Timo Parvelan ja kuvittaja Pasi Pitkäsen menestyksekäs yhteistyö alkoi sarjan ensimmäisestä osasta nimeltään Paten aikakirjat. Kirja sai erityistä kiitosta helppolukuisuudesta, jota selkeä taitto ja runsas kuvitus tukevat.

Kirkkonummelaisen Timo Parvelan lasten- ja nuortenkirjoja luetaan ympäri maailman. Erityisesti Saksassa hänen suosionsa on valtaisaa. Parvela tunnetaan myös käsikirjoittajana ja kolumnistina. Lahjakkaan Pasi Pitkäsen kuvitukset sopivat oivallisesti vallattomiin tarinoihin.

Kirjailija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Sarja:
Osa:

2

Äänikirjan kesto:
1h 35min
Sivut:
82
Kielet:
suomi
Julkaistu:
18.5.2015
Äänikirjan kustantaja:
Tammi
ISBN Äänikirja:
9789513183646
E-kirjan kustantaja:
Tammi
ISBN e-kirja:
9789513184025

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Paten jalkapallokirja – E-kirja, Äänikirja

Ihan super hyper hyvä tehkää lisää pate kirjoja mä oon kuunellu ne kaikki ainakin triljoona kertaa👍😃👍👍👍👍👍vs paten jalkapallo kirja oli kaikista paras. 👍😃

Joona

Hyvä

Eino

Ok. Ihan hyvä kirja vaikka en tykkää jalka pallosta. ⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🏅🎖🏅🎖🏅🎖🏅🎖🏅🎖🏅🎖🏅🎖

Elle

Mun vastakohtanen mp on lbozo

Ahti

hiki

Domi

Luin kirjan lasten lukusuosituksia varten. Suosittelisin tätä kirjaa 6-9 vuotiaalle lapselle, jota kiinnostaa jalkapallo, seikkailu, ongelmanratkaisu, koirat ja huumori. Kirjassa sivutaan epäreiluutta ja kiusaamista. Kirja oli helppolukuinen ja juonta oli mielekäs seurata. Loppuratkaisu hyvä.

Laura

Mahtava! Kuuntelin tätä matkalla!!

Alvar

Mahtava

Ulla

Messi on paras ja totti

Kuuttipuutti

Ihan super hyvä

Senni

En ole varma miten hyvä tämä kirja on. Mutta ihan hyvä🫤

Esa

Jänittävä

Mikko

Hyvä kirja

Aika hyvä kirja vaik en tykkää jalkapallosta

PEPPI

Paras kirja ja Totti on söpö

Neea Toivanen