Paula Koivuniemi – Superladyn matkassa

Arvostelu 3.7
7h 19min
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Lähde mielenkiintoiselle matkalle läpi vuosikymmenien Paulan ainutlaatuista uraa ja elämää seuraten.

Paula Koivuniemi aloitti laulajanuransa 1960-luvulla tangon ja tanssilavojen kultavuosina. 1970-luvun kokeilujen jälkeen hän vakiinnutti paikkansa ykkösartistien joukossa ja oli 1980-luvulla maan iskelmäkuningatar lukuisine menestyslevyineen.

Tällä vuosituhannella hän on villinnyt nuorisoa rock-festivaaleilla ja tehnyt itsestään artistina ikonin, jolle kaikki on mahdollista. Hän on omalla tavallaan iätön ja ajaton.

Paulan elämän suuri rakkaus on ollut musiikki, mutta siihen on mahtunut myös äitiyttä, avioliittoja, eroja ja monenlaisia ihmissuhteita. Kiinnostavaa on, millainen ihminen on tämä nainen, joka on pystynyt kestämään julkisuutta ja menestymään urallaan jo seitsemällä vuosikymmenellä.

Lähde mielenkiintoiselle matkalle läpi vuosikymmenien Paulan ainutlaatuista uraa ja elämää seuraten. Matkaoppaana sinulla on Hellevi Pouta, joka on työskennellyt henkilöhaastatteluihin keskittyvänä toimittajana kaikki nämä samat vuosikymmenet..

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Äänikirja

Äänikirjan kesto:

7h 19min

Kielet:

suomi

Julkaistu:

25.10.2021

Äänikirjan kustantaja:

Readme

ISBN Äänikirja:

9789523733589

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Paula Koivuniemi – Superladyn matkassa – Äänikirja

Puala-fanina tykkäsin ja viihdyin kirjan parissa. Oli myös sopivan pitkä. Kirjana tämä kuitenkin on huonosti kirjoitettu ja rakennettu. Harmittavasti hyviä tarinoita on aika vähän ja kirja keskittyy enimmäkseen kehumaan Paulaa latteuksiin saakka ja siitä itsetietoisesta diivasta on pyritty maalaan lämmin ja maanläheinen rakastava ihminen. Miksi? "Paulan koti on aina ollut kaunis ja siisti."

Robert

Paljon tietoa Paulan uran alkuajoista ja etenemisestä. Lukijalla rauhallinen miellyttävä ääni.

Pirkko

Hyvä kirja oli,uutta tietoa Paulasta😊

Arja

Paula Koivuniemen kerran tavanneena sanoisin,että hän olisi ehkä ansainnut hiukan toisenlaista tekstiä..Mutta kiitos Paulalle todella upeista esityksistä ja ihanasta,erikoisesta tummasta äänestä!

Reijo