Pave Maijanen - Elämän nälkä

Arvostelu 4.3
17h 10min
445 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Pave Maijanen omin sanoin

Ikonisen lauluntekijän elämäntyön summa ja aikakauden värikäs kuvaus.

Pave Maijasen ura suomalaisessa musiikkielämässä hakee vertaistaan. Rakastetun ja kollegoidensa arvostaman muusikon suosio räjähti pilviin 1980-luvun puolivälissä hittien, kuten ”Pidä huolta” ja ”Lähtisitkö”, myötä. Sittemmin huipulta pudottiin myös alas ja lujaa.

Maijanen on sukupolvensa suurten suomalaisten populaarimusiikin nimien joukossa ainoita, jonka tarinaa ei ole vielä kerrottu. Kaikki vuosikymmenet yksityiselämäänsä julkisuudelta tiukasti varjellut Pave raottaa nyt muistelmissaan aiheita, joista hän on tähän saakka halunnut vaieta. Kirjassa avataan niin Paven elämänkatsomusta kuin savuisia, hämäriä vuosia Royals-yhtyeessä kitaralegenda Albert Järvisen aisaparina ja tuottajanroolia useiden huippuartistien, kuten Dingon, Wigwamin ja Hurriganesin, taustalla.

TeM Tommi Saarela on musiikkiin ja esittäviin taiteisiin erikoistunut toimittaja, joka tunnetaan muun muassa Riffi- ja Rondo-lehtien palstoilta. Tietokirjailijana hän on julkaissut suomalaisista elokuvasäveltäjistä kertovan teoksen Selluloidi soikoon! sekä toiminut yhtenä kirjoittajana Muusikkojen liiton satavuotisjuhlakirjassa Muusikko edellä.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Äänikirjan kesto:

17h 10min

Sivua:

445

Kielet:

suomi

Julkaistu:

13.4.2021

Äänikirjan kustantaja:

Tammi

ISBN Äänikirja:

9789520423261

E-kirjan kustantaja:

Tammi

ISBN e-kirja:

9789520423254

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Pave Maijanen - Elämän nälkä –
Äänikirja, E-kirja

Paven yllättävän monipuolinen elämä tulee kirjan kautta mielenkiintoisella tavalla tutuksi. Hyvä lukija. Nautin tästä kuunteluelämyksestä!

Leea

Aivan loistava!

Lahtinen

Laaja elämänkuvaus mahtavasta ja monipuolisesta muusikosta. Välillä tuntui, että olisi voinut tiivistää. Kunnioitus Pavea kohtaan lisääntyi.

Pia

Siis mieletön elämänkerta ihan huikee iso arvostus pavea kohtaan mieletön taiteilija. Lepää rauhassa legenda musiikki elää edelleen

Jenni