Peikkokallion salaisuus- Elisabet Aho

Arvostelu 4.6
3h 15min
Vappu ja Annika
bookCoverFor

Yhteenveto

Vappu ja Annika lähtevät syyslomalla Vapun mummon ja ukin mökille. Mökin takana on tiheä metsä, jonne Vappu heti sieniretkellä eksyy. Metsästä Vappu löytää kummallisen korkean kallion, jolla on kasvot, koukkunenä ja maahan saakka valuva kiviparta. Kallio on ikivanha ja sillä saattaa olla voimia, hyviä tai pahoja. Puiden lomassa vilahtaa salaperäinen talo, joka houkuttelee tyttöjä päivä päivältä lähemmäksi.

Vinttikamarissa rapisee, joku liikkuu saunarannan kaislikossa ja metsälammelta löytyy kytevä nuotio. Asustaako metsässä joku?

Onneksi mökille tehdään uusi retki kuusenhakuun. On sysipimeää, vain lumi hohkaa valoa. Tyttöjen ja isoveli Eetun apua tarvitaan äkkiä toden teolla kylmässä joulukuun aamussa. Lapset syöksyvät halki metsän, mutta ehtivätkö he ajoissa?

Peikkokallion salaisuus (2021) on Elisabet Ahon jännittävä lastenkirja alakouluikäisille.

Elisabet Aho (s. 1954) on kirjoittanut useita kiitettyjä ja palkittuja historiallisia romaaneja. Hänet tunnetaan myös jännittävistä lasten- ja nuortenkirjoistaan, jotka ovat olleet LukuVarkaus- ja Arvid Lydecken -palkintoehdokkaina.
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
Äänikirja
Osa:

2

Äänikirjan kesto:
3h 15min
Kielet:
suomi
Julkaistu:
6.10.2021
Äänikirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN Äänikirja:
9788726947427

© Saga Egmont (Äänikirja)