Peloton synnytys- Susanna Heli

Arvostelu 4.1
4h 40min
112 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Kehon kyky synnyttää on kehittynyt tuhansien vuosien mittaisen evoluution aikana. Synnyttäminen voi kuitenkin jännittää tai pelottaa, varsinkin jos kyseessä on ensisynnytys.

Susanna Heli on ollut tukemassa ja voimistamassa synnyttäviä naisia sadoissa synnytyksissä. Tässä kirjassa hän esittelee neljä tehokasta työkalua, jotka auttavat synnyttäjää välttämään stressiä ja pelkoa. Oikealla tavalla toteutettu hengitys, rentoutuminen, oikeanlainen äänenkäyttö ja ajatuksen voiman hyödyntäminen lievittävät pelkoa ja vahvistavat synnyttäjän turvallisuudentunnetta. Työkalut ovat yksinkertaisia ja soveltuvat käytettäviksi kaikissa synnytyksen vaiheissa. Niiden hyödyntäminen takaa, että synnytyksestä tulee voimaannuttava ja myönteinen kokemus sekä synnyttäjälle että hänen kumppanilleen.

Peloton synnytys sopii sekä ensisynnyttäjälle että uudelleensynnyttäjälle, niin kivunlievitystä haluavalle kuin täysin lääkkeetöntä synnytystä toivovallekin. Kirjan vinkeistä hyötyy sekä vaikeasta synnytyspelosta kärsivä että pelottomampi, huolellisesti synnytykseensä valmistautuva lukija.

Tukihenkilön merkitys korostuu, kun halutaan ehkäistä synnytyksen aikaista pelkoa ja stressiä. Siksi kirjassa on myös tukihenkilölle tarkoitettu osa, jonka käytännölliset ohjeet auttavat tarjoamaan apua synnyttäjälle ja toimimaan niin, että tukihenkilöstä tulee synnyttäjän tärkein tuki ja turva.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Susanna Hirvikorpi

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

4h 40min

Sivut:

112

Kielet:

suomi

Julkaistu:

3.5.2021

Äänikirjan kustantaja:

Gummerus

ISBN Äänikirja:

9789512427260

E-kirjan kustantaja:

Gummerus

ISBN e-kirja:

9789512418374

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Peloton synnytys – E-kirja, Äänikirja

Oikein hyvä kirja synnytykseen valmistautumiseen. Välillä ehkä annetaan liikaa ymmärtää, että synnytyskivuista selviää tost noin vaan hengittelemällä ja että synnytys etenee helposti ja joutuisasti, kun vain uskot itseesi. Pienellä suodattimella kun kuuntelee, niin oikein bueno.

Anna

Kannattaa kuunnella

Tapio

Oli

Ida

Synnytykseen kannattaa todellakin valmistautua ja tämä on yksi hyvä kirja siihen. Itse otin ensimmäisessä synnytyksessä jokaisen supistuksen vastaan kauhulla, että ”nyt se alkaa”, vaikka jälkeenpäin ymmärrän siitä olleen vain haittaa. Vielä kolmannen synnytyksen lähestyessä tämän kirjan kuuntelu oli hyödyksi. Henkinen valmistautuminen ja rauhoittuminen on ratkaisevaa, etenkin jos edessä on pitkä synnytys. Tässä kirjassa vinkkejä siihen.

Leena

Hyvä peruskirja synnytykseen valmistautuvalle. Suosittelen

Jenna

Todella hyvä kirja ensisynnyttäjälle. Sisältää hyvät perustiedot synnytyksen kulusta sekä vinkit hengittämiseen ja rentoutumiseen. Myös hyviä ohjeita synnyttäjän tukihenkilölle.

Veera

Aivan mahtavia vinkkejä ensisynnyttäjälle ja tukihenkilölle🤩

Noora

Vastenmielinen, manipuloiva self help -kirja uskomushoidoista synnytyksen apuna.

Katriina

Hyvä ja mielenkiintoinen kirja. Tämä kannattaa kaikkien lasta odottavien kuunnella.

Anna-Sofia

Ehdottomasti jokaisen kuunneltava

Iida

Harhaan johtavasta nimestä yksi tähti pois. Sopii kaikille synnyttäjille ja tukihenkilöille!

Jemina

Hyviäkin neuvoja paljon jos jaksaa ne kaivaa yliampuvan hötön seasta. -mies

Tuomas

Todella hyvä teos, suosittelen

Jana

Suosittelen!

Isa

Kiitos!

Kiira