Peppy Pals: Gabby ei saa unta

Peppy Pals: Gabby ei saa unta

Tietoa kirjasta

On ilta ja ystävykset valmistautuvat yöpuulle. Mutta Gabby-kani on täynnä virtaa eikä halua mennä vielä nukkumaan. Ehkä Izzy-pöllö on hereillä ja haluaa leikkiä? Mutta Izzy on jo nukahtanut ja suuttuu kun Gabby herättää hänet.

Nyt Gabby on sekä surullinen että häpeissään, ja nukkuminen tuntuu vielä vaikeammalta. Mikä onni, että Kelly-kissa on nukahtamisen mestari! Onnistuuko hän saamaan Gabbyn unten maille?

Leikkisät Peppy Pals -kirjat sekä viihdyttävät että kehittävät lasten tunneälyä ja empatiaa. Hurmaavissa tarinoissa seikkailevat Peppy Pals -sovelluksesta ja animaatioista tutut kaverukset Reggy, Sammy, Kelly, Izzy, Gabby ja Cory.

Sympaattisten Peppy Palsien taustalla on tieteellinen tutkimus siitä, mitkä teemat ja aiheet parhaiten auttavat lasta käsittelemään tunteita ja ihmissuhteita. Kirjat soveltuvat täydellisesti rauhoittaviksi iltasaduiksi. Jokaisen kirjan lopussa on psykologin avulla laadittuja kysymyksiä, joiden avulla voi keskustella tarinan tapahtumista yhdessä lapsen kanssa.

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Peppy Pals: Gabby ei saa unta