Peppy Pals: Izzy ei anna periksi

Peppy Pals: Izzy ei anna periksi

Tietoa kirjasta

On kuuma päivä rannalla, ja Izzy-pöllö haluaa rakentaa komean tornin kivistä ja simpukoista. Mutta juuri kun Izzy on melkein valmis, tulee suuri aalto ja tuhoaa tornin. Izzy huokaa ja tekee uuden yrityksen kauempana vedestä.

Mutta asiat eivät mene hyvin sielläkään – nyt tuulee liikaa! Kun torni romahtaa neljännen kerran, Izzy saa raivokohtauksen. Sitten kissa Kelly ehdottaa, että he pitävät tauon. Mitä sen jälkeen tapahtuukaan?

Leikkisät Peppy Pals -kirjat sekä viihdyttävät että kehittävät lasten tunneälyä ja empatiaa. Hurmaavissa tarinoissa seikkailevat Peppy Pals -sovelluksesta ja animaatioista tutut kaverukset Reggy, Sammy, Kelly, Izzy, Gabby ja Cory.

Sympaattisten Peppy Palsien taustalla on tieteellinen tutkimus siitä, mitkä teemat ja aiheet parhaiten auttavat lasta käsittelemään tunteita ja ihmissuhteita. Kirjat soveltuvat täydellisesti rauhoittaviksi iltasaduiksi. Jokaisen kirjan lopussa on psykologin avulla laadittuja kysymyksiä, joiden avulla voi keskustella tarinan tapahtumista yhdessä lapsen kanssa.

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Peppy Pals: Izzy ei anna periksi