Peppy Pals: Sammy ei halua retkelle

Peppy Pals: Sammy ei halua retkelle

Tietoa kirjasta

Peppy Pals -ystävykset ovat lähdössä seikkailuun. He aikovat leiriytyä metsässä suuren vesiputouksen äärellä! Mutta Sammy-hevonen ei haluakaan lähteä, sää on liian huono. Lopulta Gabby-kani onnistuu suostuttelemaan Sammyn mukaan.

Mutta Izzyä harmittaa, ettei Sammy ole retkestä innoissaan ja Sammya taas harmittaa koska hän olisi mieluummin kotona. Kiukkuisessa seurassa kenelläkään ei ole kivaa! Onko toverusten suuri metsäseikkailu auttamatta pilalla?

Leikkisät Peppy Pals -kirjat sekä viihdyttävät että kehittävät lasten tunneälyä ja empatiaa. Hurmaavissa tarinoissa seikkailevat Peppy Pals -sovelluksesta ja animaatioista tutut kaverukset Reggy, Sammy, Kelly, Izzy, Gabby ja Cory.

Sympaattisten Peppy Palsien taustalla on tieteellinen tutkimus siitä, mitkä teemat ja aiheet parhaiten auttavat lasta käsittelemään tunteita ja ihmissuhteita. Kirjat soveltuvat täydellisesti rauhoittaviksi iltasaduiksi. Jokaisen kirjan lopussa on psykologin avulla laadittuja kysymyksiä, joiden avulla voi keskustella tarinan tapahtumista yhdessä lapsen kanssa.

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Peppy Pals: Sammy ei halua retkelle