Peppy Pals: Sammyn synttärit

Peppy Pals: Sammyn synttärit

Tietoa kirjasta

Sammy-hevonen rakastaa juhlia ja suunnittelee syntymäpäiväjuhliaan innolla. Hän askartelee hienot kutsukortit ja käy itse toimittamassa ne kaikille ystävilleen. Tai niin Sammy luulee!

Izzy-pöllön kutsu katoaa matkan varrella ilman, että Sammy huomaa. Ja kun on juhlien aika, Izzy istuu kotona Sammyn hienon lahjan kanssa ja on surullinen ja vihainen… Selviääkö väärinkäsitys ajoissa ja pääseekö Izzy vielä juhliin?

Leikkisät Peppy Pals -kirjat sekä viihdyttävät että kehittävät lasten tunneälyä ja empatiaa. Hurmaavissa tarinoissa seikkailevat Peppy Pals -sovelluksesta ja animaatioista tutut kaverukset Reggy, Sammy, Kelly, Izzy, Gabby ja Cory.

Sympaattisten Peppy Palsien taustalla on tieteellinen tutkimus siitä, mitkä teemat ja aiheet parhaiten auttavat lasta käsittelemään tunteita ja ihmissuhteita. Kirjat soveltuvat täydellisesti rauhoittaviksi iltasaduiksi. Jokaisen kirjan lopussa on psykologin avulla laadittuja kysymyksiä, joiden avulla voi keskustella tarinan tapahtumista yhdessä lapsen kanssa.

suomi